Surpriiise

 
Hemmamatch!
 
Kvinnan på detta ställe visste hur man gjorde rejäla glassar! B) 
 
 
 
 
Goddagens!
 
 
Sen sist har jag hunnit med att bli sjuk igen! Magen som bråkar sooom vanligt. Men jag har ringt och klagat till hälsocentralen så dom kunde fixa en TELEFONtid den 19e maj. Bara 3 veckor bort :))) Men magproblem är ju inge kul så det släpper vi.
 
Kan istället berätta att i torsdags förra veckan åkte jag och Erica ned till Karlstad för att överraska pojkarna! Dom trodde vi skulle komma lördag eftermiddag ish, och se matchen, sen åka hem på söndag. Så dom blev ganska glad när dom kom "hem" efter träning och vi satt där och väntade på dom 2 dagar för tidigt ;D Känns otroligt bra att jag lyckades överraska någon för en gångs skull! Är ju så fantastiskt dålig på att ljuga och hitta på ursäkter. Men jag toklurade honom! Bra mål, jag vet.
Så det blev en hotellnatt, massa onyttigheter (givetvis), en hemmamatch och bio bland annat. (Dom hade i övrigt världens häftigaste bio, alldeles för mycket godheter, som kanske syns på bilden) Hade i alla fall en väldigt mysig helg! Så det var ju väldigt trist att åka hem i måndags igen, menmen! Bara att försöka planera nästa gång vi/jag kan åka ner igen :)
 
Igår blev det jobb 11-21. En sån dag hinner man inte med så mycket mer än just jobb. Däremot så har jag varit ledig idag, så jag passade på att följa med Marielle ut till mor och far. Dom bjöd på fika och så fick vi sitta ute i finvädret och njuta en sväng! Är som ganska trist att sitta på en halvmöglig balkong där solen knappt ligger på. Så man får passa på när man kan sitta ute på gården :D
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback