Hunnit med en cruising

<3
 
 
 
 
Hej på er!
 
 
Tänkte börja inlägget med " sen sist ", men det är nog dom två mest skrivna orden i-rad i denna blogg (medan jobb är mest skrivna enskilda ordet) så jag skippar det. Men var tvungen att berätta det. 
 
Jobb, jobb och lite jobb (höhöh). Men har även varit en del hos mor och far och myst på! Men toppen på dessa två veckor var nog ändå cruisingen förra helgen, åkte Matildas fina bil! Lyssnade på förvånansvärt bra musik, drack och hade förbannat kul hela kvällen! Blev tok-jävla-förkyld, men det var det värt! ;)
 
Denna helg blev det jobb, förutom igår då jag var hos mor och far igen, men det var ju faktiskt morsdag så hade en annan anledning än att jag var sällskapssjuk denna gång ;) Satt ute i finvädret nästan hela dagen, blev även lite korvgrillning! Fina grejer de! 
 
Idag har jag jobbat 6-15.30, efter det åkte jag hem och sålde soffan. Måndags-sysselsättning liksom. 
Nä men jag är så less på den och syster Erika sålde sin soffa, en sån som jag typ exakt ville ha. Så tog tillfället i akt och agerade fort som satan! Känns liiite roligare att fräscha upp lägenheten lite i alla fall. Även om det näst-intill är ett hopplöst fall. 
 
Blir nog en tidig kväll ikväll. Är toktrött redan nu, men ska upp rätt tidigt och dra mig till hälsocentralen för provtagning imorgon och sen ska jag vidare till diabetessköterskan! Sen får jag se vad jag hittar på under min lediga dag, hoppas på finväder så balkongen kan utnyttjas och att jag får möjlighet att åtminstone låtsas som att jag kan försöka bli lite brun. Men vi får se! Lär väl höra av mig om 2 veckor igen ;)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback