Copperhill med brudarna!

 
Linda hade reserverat plats åt mig i bilen ;) Och ja, det står Marlin, inte Malin. Hon skyller på att hon tänkte på engelska när hon skrev, men hon var säkert full ;) 
 
Man är på Åre chokladfabrik och mamma står och tittar på lampan?!
 
Kunde inte bestämma mig om jag ville ha hamburger, gräkisk sallad eller pankaka. Menyn var så lockande!
 
Pigga och krya i början av dagen!
 
 
 
Dom hade tofflor!! 
 
Rätt okej utsikt.
 
Hade inte tänkt dela med mig av denna, men det ser ut som en fönster i bakgrunden och inte en tavla. Så jag var tvungen, haha!
 
 
Fortfarande rätt pigga och glada! Dock så ser 50% dyngraka ut. Men dom var kanske inte berädd på att jag skulle ta kort.
 
 
 
Godaste jävla firren jag ätit!
 
Godaste mojiton jag druckit också! Himla bra ställe.
 
 
<3
 
Linda blev väldigt nära med många.. kreaturer.. på det stället ;)
 
Mindre pigga,men fortfarande riktigt glada!
 
 
Inte alls lika pigga och glada.
 
 
 
 Blev en snabb sväng förbi ristafallet på hemvägen. Skönt med lite luft sådär dagen efter ;) 
 
Nämen hallå!
 
 
Till mitt försvar hade jag tänkt blogga i söndags när vi kom hem från copprehill. Och det är tanken som räknas. Eller hur? ;)
 
Sammanfattningsvis så var vi i alla fall i Åre och bodde på Copperhill i helgen och firade Erikas 30års-dag i efterskott. Var ledig i fredags så åkte ut till mor och far och sov över där. Sen åkte vi tidigt lördag-morgon och kom hem söndag mitt på dagen. Det blev massa god mat, en hel del drickande, lite musiktävlingar som Linda hade fixat och även lite spaande (Kan man säga så?) på dagen. Det var en extremt rolig helg! Tror alla hade träningsvärk i magen efter allt skrattande, haha. Det var ett  riktigt bra hotell också! Vi hade även hyrt "guldsviten" så det var ju inte direkt något att klaga över. Fantastiskt fin svit! Sen har man ju världens underbaraste släkt också, vilket gör det hela ännu bättre :D
 
Sen jag kom hem har jag inte gjort annat än att jobba. 6-15 sedan i måndags, och jag är inte en aktiv människa så när jag kommer hem där runt 15.30 så är det heeelt okej att sitta i soffan resten av dagen. 
 
Nu tänkte jag ta och spela lite Last Of Us innan jag ska gå och lägga mig. Men imorgon är det sista tidiga morgonen på i alla fall några dagar! Ledig fredag och lördag, eventuellt söndag också och då ska jag sova huuuur länge som helst! 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback