2 fantastiska dagar!

 
Fixade en rejäl frukost, man får ju passa på när man har sällskap liksom :D
 
Ribs var en självklarhet.
 
Kan äntligen sitta ute på balkongen och mysa i solen!
 
Hejhejhallå!
 
Även denna helg var riktigt bra, och förtjänar faktiskt ett blogginlägg. I torsdagsnatt, eller rättare sagt, fredag morgon runt 05-tiden kom Pontus hem! Bara över helgen. Men ändå! Så skönt att få ha honom hemma några dagar :D Hela fredagen och lördagen mös vi bara på, åt gott, promenerade(!!), kollade på maaassa film och åt lite till ;) Supermysig helg! Hade extrem tur med vädret också, så det var ju hur bra som helst :D
I söndags åkte han hem väldigt tidigt då dom hade match vid 15 i Karlstad. Så jag gjorde inget förutom att smådeppa lite i soffan. Men det får man göra.
 
Igår däremot jobbade jag 06-15. Sen när jag kom hem tog jag första powernapen på hur länge som helst! Jag är rätt stolt över mig själv som har klarat mig ifrån powernapandet ett tag ;D Man måste ha små mål i livet också.
 
Idag jobbar jag också, 14-23.15. Så kommer väl hem runt 00 inatt, och misstänker att det blir raka vägen i säng då! 
 
Nu ska jag titta på lite serie innan jag ska ta och bege mig till jobbet. Om man lägger ihop antalet timmar och jämför när jag kollar på serie och jobbar. Så blir det nog mer timmar serietittande. Det känns lite sorgligt. Men det är ju bra serier i alla fall ;) 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback