Sällskapssjuk och lättroad

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Goddag!
 
Idag är jag ledig också! Tyvärr så är det värdelöst väder så det är inte så kul som man kunde hoppas. Menmen! Hann inte så mycket mer än att kliva upp och käka frulle, sen ringde Matilda och sen dess har vi pratat. Hon känner sig ensam på jobbet och jag har inget direkt intressant liv så det är ju himla trevligt att någon vill prata med mig ;)
 
Har hunnit med att gå på affären också. Skulle handla smör, sparris, spaghetti och nån lunch. Men glömde lunchen, haha! Så det fick bli korv och bröd. Sen lättroad som man är så var ju korven förbannat rolig, som ni ser på bilden. Som sagt.. intressant liv. 
 
Men börjar bli extremt less på att vara hemma, så jag hoppas att det kommer ut något jobbpass imorgon, annars kommer jag få spunk. Men ska försöka fördriva resten av dagen med att storstäda. Var faktiskt längesen nu. 
 
 
 

Man kan ju låtsas i alla fall

Allmänt  /  0  Kommentarer
I ett samtal om träning.
 
 
Inga-Lena: Jag tycker det är så skönt att träna ensam!
 
Jag: Inte jag! Behöver pepp.
 
Inga-Lena: Jag blir mest irriterad när någon kommer fram och stör mig.
 
Jag: Jag var väldigt dålig på att ta i förut. Men sen jag började följa med Pontus har både han och jag puschat mig själv lite mer. Hade aldrig kört bänkpress innan, men nu klarar jag till och med 130 kg.
 
Tar några sekunder innan jag inser
 
Jag: 30 menar jag..

Onödigt mätt

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Idag har jag lyckats varit ute och ätit både lunch och middag, men inte fan har jag tagit en enda bild. Blev som sagt Pause med Frida, supertrevligt! Surrade på i någon timme och när jag var påväg hem ringde Matilda, så då blev det några timmar surrande till. Jag har blivit så fruktansvärt sällskapssjuk på sistone, så att prata i telefon i flera timmar är inga konstigheter, haha!
 
Runt 18 blev det Republiken med Inga-Lena, är väldigt glad att vi gick dit, det var väldigt gott! Dom har haft en liten svacka gällande deras mat på sistone, så det var en chansning att gå dit. (Matrecensionisten nummer 1) Men det slutade ju bra! Mysigt att surra på lite med svärmor också :D 
 
Nu sitter jag alltså här, fetare än vanligt och lyssnar på Ed Sheeran. Det har varit en bra dag.