Ovanligt

 
 
 
 
 
 
 
Hejsan!
 
 
Sen sist har jag faktiskt haft fullt upp med jobb. Det känns att man inte är van att jobba heltids-veckor där man går närmare 2.5 mil om dagen, haha! Men förhoppningsvis kommer orken så småningom ;)
Förra helgen var rätt lugn, förutom lördagen då Sofia lyckades övertala mig att gå på krogen.. Hade skitkul hemma hos Sofia innan, sen blir det ju alltid som det blir när man går på krogen. Men där runt 01 gick jag hem och vaknade upp pigg och kry. Så det var ju skönt!
 
Sen blev det som sagt helvecka på jobbet och fick inte direkt mycket gjort utöver det.
 
I fredags slutade jag 19.00 och då kom mamma och pappa och hämtade mig på jobbet så jag spenderade helgen hos dom! Tyvärr blev det inte riktigt helgen jag planerade då min mage har börjat bråka med mig igen. Misstänker att det kan vara en blandning av magkatarren och den trevliga influensan som verkar gå runt nu, tjoooho! Men lyckades ta mig utomhus en sväng på lördagen i finvädret i alla fall, så vi grillade kolbullar och mös på. Men sen började helvetet och det håller i sig än idag! Gårdagen spenderades till 95% i soffan eller sängen. Skulle egentligen jobba idag men det var absolut inte ett alternativ, så jag blev tyvärr tvungen att sjukanmäla mig :( Men nu ska jag se till att krya på mig snabbt, för detta är ju fruktansvärt tråkigt. Har ingen serie att titta på heller så vad ska man göra då liksom? 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback