Ribs och tv-spel!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Hejhej!
 
Idag  har jag varit sådär oproduktiv som vanligt, inget värt nämna alltså. Fast där vid 15 gick jag till maxi, trots att jag inte jobbade, för att möta Pontus och handla lite! Känns ju skönt att röra sig lite på sina lediga dagar i alla fall!
 
Vi kom hem strax efter 16 och då körde vi in middagen i ugnen så fick det stå och götta sig några timmar. Sen blev det ribs och film och nu är det dags för tv-spelande. Himla trevlig kväll ;D
 
 

PS4

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Haft en riktigt trevlig dag hos mor och far och den blev ju inte sämre när vi kom hem och hade fått sms om att ett paket fanns att hämta :DDDD

Helgen

Allmänt  /  0  Kommentarer
Tjolahoppsan!
 
I lördags såg jag till att sova ut ordentligt! Sen blev det en förbannat slö förmiddag. Det mest produktiva jag lyckades åstadkomma var en dusch. Däremot på kvällen blev det lite kalajsande med några från jobbet. Vi förade lite hemma hos oss till att börja med och det slutade med att vi hamnade upp på Oscars, som vanligt. Men där vid 01 kände jag och Pontus att vi var nöjda. (Dock så var ju klockan egentligen 02 eftersom dom ska hålla på och ställa om klockan och sånt skit.) Men då blev det i alla fall en sväng på sibylla sen hem och toksova. 
 
Igår var vi rätt slöa också. Mådde dock i princip felfritt utöver tröttheten, så det var mycket trevligt. Efter att ha powernapat halva dagen och kollat på alldeles för mycket tv så blev det middagsdejt med Inga-Lena. Vi köpte pizza och käkade glass till efterrätt. Så värt att vara fet! 
 
Idag blir det Rödön! Ska ha middagsdejt med mamma och pappa. Smidigt med sånna, då slipper man planera middagar själv, för det är så förbannat tråkigt! ;)