Soffjävel! Kuddjävel! Överdragshelvete!

Var glad en liten stund i alla fall.
 
Ja mitt finger är snett.
 
Jamen hallå.
 
Idag har jag varit rätt duktig ändå, för att ha varit ledig och för att vara jag. Vaknade (utan larm!!) vid halv 9, klev upp och gjorde mig lite frukost, sen tog jag en välbehövlig dusch! Spenderade nån timme i telefon med Matilda och sen Pontus. Dumt att vara helt själv liksom. 
 
Sen vid 13 käkade jag lunch, sen begav jag mig mot mittuniversitet för en intervju. Dom håller på med nån undervisnings/skol-relaterad grej angående diabetes! Så fick ett brev hem och en förfrågan om jag ville vara med. Tyckte det var superkul att det tas upp lite, så jag var på! Gick finfint och var väl där i nästan en timme. Efter det gick jag vidare till maxi, för ett personalmöte. Kom hem runt 17.30 och då blev det gorumetmatlagning. Kyckling och nudlar! ( Längtar tills Pontus kommer hem så det blir lite annan mat, så värdelöst att äta själv) 
 
Sen har jag tjorvat på med soffhelvetet i någon timme. Har kämpat med dessa jävla kuddöverdrag. Så inser jag att det är ju förfan olika storlekar och jag hade givetvis tagit det lilla överdraget till den stora kudden. Gav mig inte förrän det var på heller. När allt var på och klart så var det ju bara att ta av allt igen och göra om. Såg ju förjävligt ut. Så jag stod på riktigt här och skrek åt soffan...
 
Nu ska jag försöka lugna ner mig lite, lyssna på lite Ed Sheeran brukar alltid funka.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback