mer vuxenpoäng och en liten fundering

 
 
 
 
 
 
Godmorgon/Goddag (beror på hur man ser det)
 
Det blev ingen storstädning igår, blev jobb 15-20 istället. Kom upp ett pass och kände att jag gör ju absolut inget vettigt hemma så kan ju lika gärna jobba. Sjukt skönt pass också! Efter jobbet blev det lite tv-spelande och så pratade jag i telefon i några timmar med både Pontus och Angelicca. Kan man bli beroende av att prata i telefon? Tänkte börja söka hjälp i tid.
 
Har börjat skippa larm dom dagarna jag är ledig. Men vaknar i princip alltid vid 8-9. Så det är ju skönt! Så klev upp vid 9 och käkade frukost. Sen dess har jag fixat mig lite och just nu väntar på Angelicca som skulle komma runt 12 och hämta mig. Vi ska käka lunch och gå på stan en sväng! Insåg precis i skrivande stund att jag nog måste införskaffa nya byxor då dom har gått sönder. Tjocka-lår-syndromen. Blir lite ledsen för jag hatar att prova byxor, av hela mitt hjärta. Men det är väl bara att leva med det. 

 
Till rubriken.
 
Jag kom ihåg att byta månad på kalendern(!!!!) Var typ April fram tills förra veckan... Men nu kom jag ihåg! Har tillochmed börjat skriva upp saker. Annars brukar jag, snille som jag är, skriva massa lappar och sätta upp på kylen. Dumt att använda kalendern till det den ska användas till liksom. (Där av vuxenpoäng.)
 
Sen har jag börjat fundera på vilken jävla nolla det var som insåg att "ögonbryn är viktiga. Dom måste vara fina, vi börjar tatuera och färga och lasra(?) dom!" Som om folk inte har nog med komplex. Nä nu jävlar ska vi börja handskas med håret ovanför ögonen. Bra tänkt! Dock så färgar jag mina, så säger inte att jag inte bryr mig. (Lyckas dock aldrig, men ändå) MEN HADE ALDRIG ENS TÄNKT PÅ DET OM INGEN HADE DRAGIT UPP DET FRÅN BÖRJAN. Fan.

 
 
 
Allt för mig för nu. Hoppas ni har en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback