Matlådor för 3 år

 
 
 
 
Hejhopp!

Dagens jobb-pass var rena drömmen! Började 07 och blev insatt på frukostfixandet. Dvs lägga en timme på att följa en lista, plocka ner varorna på den listan i en vagn, internhandla och sen ställa iordning frukosten för personalen. Rätt skön timme! Sen blev det kassa fram till 12, sen slutade jag! Sååå skönt med ett sånt pass ibland :D
 
När jag slutade kom mamma och pappa och hämtade mig så jag fick storhandla lite, så snälla! Sen var jag även upp till polisen för att fixa mig ett nytt leg. Såg ut som en uppstoppad köttbulle med hår. Men det är ju inte direkt så att man är gjord för att vara snygg på leg. Man ska vara råful, så är det bara! Sen blev det även en sväng till dollarstore. Skulle köpa en sak, blev typ 10 saker till. Man blir så otroligt huslig när man är där och handlar. "Jag behöver bakplåtspapper och pumptvål, kanske en ny tandborste, varför inte ett grytunderlägg". Eller så är det bara för att man är snål och inte vill köpa sånt nån annanstans. Kanske.
 
Annars har jag bara gjort min kyckling-pasta-grej. Som var tänkt att bli kanske 2 matlådor. Har nu mat hela veckan. Var väldigt generös, haha! Men det är ju skönt, slippa stå och göra matlådor är ju helt värdelöst.  
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen blir det nog lite serier innan läggdags! :)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback