Fika!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Godkväll!
 
Sov som en trasig kratta i natt. Regnade så förbannat så jag vaknade. Då kan vi prata om brutalt regn. Så när larmet ringde där vid 05.10 så var jag den minst peppade människan på jorden ett tag. Men det var bara att kliva upp de och vara nöjd med livet.
 
Jobbade till 14, sen cyklade jag hem för att svida om lite och sen mötte jag upp Inga-Lena på stan! Hon skulle köpa en ny telefon sen blev det lite fika och skitsnackande på espresso house! :) Kom hem strax innan 17. Sen kom jag dumt nog på att jag skulle ta en liiiiten powernap, men bara en liten, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och ska försöka somna i vettig tid ikväll. Lyckades somna i typ 10 minuter. Sen dess har jag varit tröttare än allt trött... Men jag klämde i mig lite middag sen har jag suttit och halvsovit i soffan i typ 2 timmar. 
Men kan ju slå vad om 10 spänn att jag knappast kommer vara trött när jag väl ska sova. Kroppen är så fantastisk att ha å göra med! 

Matlådor för 3 år

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Hejhopp!

Dagens jobb-pass var rena drömmen! Började 07 och blev insatt på frukostfixandet. Dvs lägga en timme på att följa en lista, plocka ner varorna på den listan i en vagn, internhandla och sen ställa iordning frukosten för personalen. Rätt skön timme! Sen blev det kassa fram till 12, sen slutade jag! Sååå skönt med ett sånt pass ibland :D
 
När jag slutade kom mamma och pappa och hämtade mig så jag fick storhandla lite, så snälla! Sen var jag även upp till polisen för att fixa mig ett nytt leg. Såg ut som en uppstoppad köttbulle med hår. Men det är ju inte direkt så att man är gjord för att vara snygg på leg. Man ska vara råful, så är det bara! Sen blev det även en sväng till dollarstore. Skulle köpa en sak, blev typ 10 saker till. Man blir så otroligt huslig när man är där och handlar. "Jag behöver bakplåtspapper och pumptvål, kanske en ny tandborste, varför inte ett grytunderlägg". Eller så är det bara för att man är snål och inte vill köpa sånt nån annanstans. Kanske.
 
Annars har jag bara gjort min kyckling-pasta-grej. Som var tänkt att bli kanske 2 matlådor. Har nu mat hela veckan. Var väldigt generös, haha! Men det är ju skönt, slippa stå och göra matlådor är ju helt värdelöst.  
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen blir det nog lite serier innan läggdags! :)
 

Trevlig eftermiddag

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Prioriterade bilder
 
Godkväll!
 
Igår efter eastern blev det en spontandrink på Marité. En smultronmojito för att vara exakt. Lät godare än det var, men helt klart godkänt! Sen skulle dom till Offerdal och hämta en bil så jag klängde på dom lite mer och följde med dit och drack i bilen med Matilda, haha! En helt vanlig lördagskväll. Kom hem runt 12 och då hoppade jag i säng direkt!
 
Idag har jag inte gjort ett piss. Eller ja, småsolat på balkongen (trotsade vinden och molnen som kom varannan minut), sen fick jag även för att mig att städa balkongen (ja jag måste skaffa en hobby). Men det blev faktiskt mycket finare! Trodde den var dömd till att vara ful för alltid, men skam den som ger sig! Gjorde dock inte klart hela. Blev ju tråkigt efter en stund liksom. Annars har jag bara slöat. Det här med att ta tillvara på lediga dagarna..

Menmen! Imorgon hoppar jag på 5-dagars jobb igen, wohoo! Men på torsdag kommer Pontus (!!!) Så får ha det som morot, så kanske det känns lite lättare att kliva upp 5 varje morgon ;)