Senaste dagarna kortfattat och bra

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
halvlätt att ta bilder när det blåser
 
 
 Ser sjukt slug ut 
 
 
Hej på er!
 
Denna helg har jag haft fullt upp! :D Pontus kom hit runt 05 i torsdags, sisådär 10 min innan jag skulle till jobbet, så det var ju lite tråkigt. Men blev ju peppad på att jobba klart i alla fall ;) Efter det handlade vi finmiddag och följde med Linda en snabbis till Rödön. Vi skulle låna deras bil för att kunna ta oss ut till Rödön på fredagen. På fredagen jobbade jag 07-15. Sen blev det hem fort som fan och fixa iordning sig. Sen åkte vi ut till Rödön och firade midsommar med Linda och Ante! Blev en trevlig kväll! Tog dock bara bilder från våran båttur, men det var ju flera stycken därifrån så det kompenserar upp resten ;) 
 
I lördags åkte vi hem runt 14, tanken var att vi skulle ut och äta och grejer, men det var dåligt väder och vi kände oss krassliga båda två. Så vi spenderade både lördagen och söndagen hemma i soffan och bara mös med film och massa onyttigheter (för ovanlighetens skull)! 
 
Han åkte hem måndagmorgon runt 05 och jag var ledig den dagen. Träffade mor och far en sväng, handlade och fixade lite grejer. Rätt seg dag. Inte många knop som gjordes.
 
Igår jobbade jag 11.30 - 20. Dvs gjorde inget annat ish. 
 
Just nu kokar jag mackaroner till min matlåda som jag helt höll på att glömma bort att jag skulle göra. Börjar jobba 13, så ska slänga i mig nått lunchaktigt nu, sen promenixar jag till jobbet! Kommer hem efter 20, så lär knappast göra något vettigt. Allt blir sådär extratråkigt när man haft konstant sällskap i flera dagar, haha!
 
 

Fika!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Godkväll!
 
Sov som en trasig kratta i natt. Regnade så förbannat så jag vaknade. Då kan vi prata om brutalt regn. Så när larmet ringde där vid 05.10 så var jag den minst peppade människan på jorden ett tag. Men det var bara att kliva upp de och vara nöjd med livet.
 
Jobbade till 14, sen cyklade jag hem för att svida om lite och sen mötte jag upp Inga-Lena på stan! Hon skulle köpa en ny telefon sen blev det lite fika och skitsnackande på espresso house! :) Kom hem strax innan 17. Sen kom jag dumt nog på att jag skulle ta en liiiiten powernap, men bara en liten, eftersom jag ska upp tidigt imorgon och ska försöka somna i vettig tid ikväll. Lyckades somna i typ 10 minuter. Sen dess har jag varit tröttare än allt trött... Men jag klämde i mig lite middag sen har jag suttit och halvsovit i soffan i typ 2 timmar. 
Men kan ju slå vad om 10 spänn att jag knappast kommer vara trött när jag väl ska sova. Kroppen är så fantastisk att ha å göra med! 

Matlådor för 3 år

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Hejhopp!

Dagens jobb-pass var rena drömmen! Började 07 och blev insatt på frukostfixandet. Dvs lägga en timme på att följa en lista, plocka ner varorna på den listan i en vagn, internhandla och sen ställa iordning frukosten för personalen. Rätt skön timme! Sen blev det kassa fram till 12, sen slutade jag! Sååå skönt med ett sånt pass ibland :D
 
När jag slutade kom mamma och pappa och hämtade mig så jag fick storhandla lite, så snälla! Sen var jag även upp till polisen för att fixa mig ett nytt leg. Såg ut som en uppstoppad köttbulle med hår. Men det är ju inte direkt så att man är gjord för att vara snygg på leg. Man ska vara råful, så är det bara! Sen blev det även en sväng till dollarstore. Skulle köpa en sak, blev typ 10 saker till. Man blir så otroligt huslig när man är där och handlar. "Jag behöver bakplåtspapper och pumptvål, kanske en ny tandborste, varför inte ett grytunderlägg". Eller så är det bara för att man är snål och inte vill köpa sånt nån annanstans. Kanske.
 
Annars har jag bara gjort min kyckling-pasta-grej. Som var tänkt att bli kanske 2 matlådor. Har nu mat hela veckan. Var väldigt generös, haha! Men det är ju skönt, slippa stå och göra matlådor är ju helt värdelöst.  
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sen blir det nog lite serier innan läggdags! :)