Veckosammanfattning

Hejhej!
 
Denna vecka har inte varit allt för händelserik, som vanligt då ungefär. I måndags har jag absolut inget minne av vad jag gjorde förutom att jag var och gymmade och storhandlade. Frågade Pontus om man kom ihåg mer men han sa att vi säkert gjorde något produktivt så vi håller oss till det. 
 
I tisdags var vi också iväg på gymmet och jag var på sjukhuset för en ögonbottenfotografering, det var tyvärr inte helt felfritt men det var inget att oroa sig över. Sedan kom Inga-Lena och hälsade på så det blev ett restaurangbesök på Eastern Palace! Hon stannade kvar över natten och Pontus jobbade på onsdagen så vi var iväg och handlade lite för att göra go'middag, och sen kollade vi på film och mös på tills Pontus slutade vid 20!  
 
Igår jobbade jag 15 - 22.15 och när jag kom hem så powernapade jag faktiskt bara en liten stund sen satt vi och kollade på Sveriges mästerkock fram till halv 2 ish. Bra skit. 
 
Idag har vi varit lediga båda två och är det hela helgen. Känns som att det var hur längesen som helst nu, så det är skönt! Vi har i alla fall hunnit med att gymma och sen tänkte vi vara superduktiga och gå en promenad och gå till dollarstore för att införskaffa nödvändigheter. Vi skulle ringa och fixa med massa saker och bära upp grejer på vinden osv. Men vi åt lunch efter gymmet sen sov vi i 3 timmar. Är man ledig så är man. Börjar tro att vi har brist på massa vitaminer för vi skulle kunna sova jämt. Speciellt jag. 
 
Nu ska vi i alla fall ta och kolla på film. Får se om jag lyckas hålla mig vaken.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback