varannan dag

Hej på er!
 
Bion i onsdags var riktigt bra! Robert Gustafsson är en jävla stjärna. Sällan jag skrattar högt åt filmer men både hundraåringen och hundraettåringen har lyckats få mig att göra det. Rekommenderas starkt! Efter bion och alldeles för mycket popcorn gick vi hem och spelade lite tv-spel innan vi la oss.
 
Igår jobbade jag 15-22.15. Det är inte relevant att berätta vad jag gjorde innan för det är samma sak som alltid och jag tror dom få läsare jag har faktiskt läser ofta så ni kan nog räkna ut vad, haha! Det var rätt mysigt att köra stängning faktiskt. Dock så är det lite negativt också eftersom att det är pisskallt numera och det vore inte så trevligt att gå hem vid halv 11 på kvällen då det tar 30-40 min. Men eftersom jag har världens underbaraste pojkvän så kom han och hämtade mig :D Vi satt uppe och kollade lite serie men sen blev vi trötta rätt snabbt.
 
Det ända värt nämna idag är att jag har gymmat. Börjar komma in i det nu, tycker nästan det är roligt att gymma(!!!!). Hoppas bara det håller i sig. För ALLA gånger jag börjat bli sugen på att gymma har något hamnat i vägen, oftast sjukdom. Men nu tänker jag fan inte bli förkyld! 
 
Imorgon jobbar jag igen, har blivit varannan dag denna vecka, haha. 10-17, sen ska jag äta middag med hela gänget! Var väl lite mer än ett år sen vi alla träffades samtidigt så det känns som att det är dags ;) 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback