Så jävla stark

 
Tur man är stark.
 
Godkväll!
 
I mitt föregående inlägg skrev jag att jag mest troligt inte skulle göra något produktivt på hela dagen och oj så rätt jag hade, eller ja jag gymmade ju faktiskt(!) så det gick ju emot allt. Men förutom det blev det inget annat. 
 
Igår blev det lite mer rörelse dock, klev upp vid 9 och käkade frukost sen följde jag med Pontus som skulle lämna blod på sjukhuset. Nu låter jag som en dålig människa som inte passar på att lämna blod också, men jag får/bör inte pga diabetesen, så nu vet ni att jag är inte så elak som jag verkar. Bara ibland. Sen var tanken att vi skulle gymma men det kändes som en ganska dålig idé efter att ha lämnat blod så vi struntade i det. Och nej jag kunde absolut inte gå själv, stannade hemma som... stöd. (Kan vi ju låtsas som i alla fall)
Sen åkte vi och storhandlade och jag hoppade på arbetspasset klockan 15 och slutade vid 21. Blev inte så mycket annat än hem och sova efter det!
 
Idag har jag varit ledig, har börjat kolla på Pretty Little Liars igen. Gav upp sist för att det blev så överdrivet och dåligt. Men kände att jag vill ge det en chans till. Så jag har lagt alldeles för många timmar på serie-tittande idag. Men jag har faktiskt städat och pluggat körkortsteori också, så jag förtjänade det (försöker intala mig själv åtminstone). När Pontus slutade så åkte vi direkt på gymmet, 2 gånger på 3 dagar, sjukt, jag vet! Sen åkte vi hem och lagade lite flygande jakob, och oj så gott det blev!
 
Nu sitter vi och slöar i soffan som vanligt, blir väl lite tv-spelande. Men sen vid halv 9 ska vi iväg på bio och se hundraettåringen, håller tummarna för att den är lika bra som första! Om inte annat så får jag åtminstone bio-popcorn. Lätt värt.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback