Nyårsfirande

 
 
 
 
 
 
 
 
Hejsan!
 
Det blev nyårsfirande på Rödön hos Linda och Ante för våran del! Slutade jobba klockan 17, så vi kom ut rätt sent. Men det blev en fantastiskt god tre-rätters-middag, sen körde vi lite musiktävling och någon fick för sig att "elchock-spelet" är kul.... En gång var det kul, sen hade jag men för livet. Sen surrade vi mest på fram till 12-slaget. Då åkte vi iväg en sväng och sköt lite raketer, men sen åkte vi hem rätt snabbt igen innan vi förfrös minst en kroppsdel var. Sen blev det party på riktigt. Ett par drinkar för mycket kan det ha råkat blivit. Men vi dansade och höll igång ändå vi! Hade en riktigt bra kväll och vid 3 kändes det som att vi var färdig-dansade ;)
 
Igår var man rätt slö, men vi drog oss faktiskt iväg en sväng och åkte lite pulka. Skönt med lite frisk luft! Men då var det nog den ända friska luften vi fick i oss också ungefär.. Vi käkade lunch hos Linda och Ante sen åkte vi hem och satt i soffan resten av kvällen ungefär. Lätt värt. 
 
Är lika slö idag, har kollat på Gilmore Girls sen jag klev upp, vilket i och för sig bara var 2 timmar sen, men ändå. Är väldigt skeptiskt till att jag kommer göra något produktivt överhuvudtaget idag, men jag jobbar imorgon så jag får ta igen det då ;) 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback