Mini-spelkväll

 
Hejjj!
 
Ja då var snart lördagen avklarad, eller ja det är ju egentligen söndag nu så den är väl avklarad. Helgerna går så fruktansvärt fort! Men i alla fall så har vi idag varit ute på promenaden som inte blev av igår. Ja det räknas som en promenad om man går sammanlagt typ 30 minuter. Måste man inte gå någonstans och gör det ändå ska man ha beröm, så är det bara. 
 
Sen var dagen tråkig och meningslös en sväng, sen hörde Stefan och Marielle av sig och frågade om vi skulle träffas och spela lite spel och det lät ju som en förträfflig idé! Så dom kom hit efter dom hade käkat middag och vi spelade på i några timmar. Så mysigt! Vem fan behöver supa skallen i bitar och partaja en lördagkväll när man kan ta det lugnt och spela spel istället?? Jag är så gammal och vis, jag vet. 
 
Dom åkte hem runt 22, sen kollade vi på lite serie och nu sitter Pontus klistrad framför amerikansk fotboll och jag tänkte ta och spela lite rocket league. Förstår att ni som läser detta är otroligt förvånad över att klockan är efter 22 och jag fortfarande är vaken. Det har tillochmed hunnit bli en ny dag??? Herregud..
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback