Massa text utan bild, sååå tråkigt. Sorry.

 
God afton!(Vet inte när man kan säga afton men nu får bli bra)
 
Är ju så otroligt tråkigt att börja alla inlägg med samma ord jämt. Måste komma på mer sätt att säga hej. Det är dagens uppgift. Eller nått.
 
 
Hade supermysigt på stan med Ida! Det blev lunch på Pause, och sen gick vi och slökollade lite. Lyckades få med mig lite saker från Body Shop. Har alltid varit värdelös på att ta hand om min hud och tänkt att "jag har ju aldrig haft problem så lär ju inte få det". Börjar bli finnig och oljig och torr om vartannat, så tänkte att det är dags. Fanns tyvärr ingen produkt som hjälpte mot halvfulhet. Men blev i alla fall rekommenderad att prova en produkt som hjälpte med några av problemen, så jag kör på det så får vi se hur det går! Lär väl glömma bort det och tvätta bort sminket med tvål ändå. Men man kan ju försöka. Vid 16 var vi less på stan så då tog jag och drog mig hemåt.
 
Till middag slängde vi ihop en köttfärspaj(Pontus slängde ihop en och jag tittade på) och vid 19 gick vi till Marcus och Helena. Tanken var att vi skulle ha spelkväll och det kan man väl säga att det blev. Men vi satt med samma spel i 3 timmar, haha! Trivial Pursuit. Roligt men förbannat svårt! 
 
Vid 23 var jag trött som en gud, mest troligt för att jag hade behövt tänka onödigt mycket i 3 timmar ungefär. Så vi gick hem och jag somnade innan jag hade lagt mig ner kändes det som. 
 
Idag har jag jobbat 8-14, skönt pass! Har bara hunnit med en dusch och ett försök till en powernap. JAG lyckades inte ta en powernap??? Är trött men kunde inte somna. Jag har sånna problem..
 
Nu ska jag koka lite körv till middag och kika på Pretty Little Liars!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback