Julpynt jämt!

Hejhej!
 
Igår jobbade jag som sagt, slutade vid 17 och då kom Kristina och Sofia och hämtade mig så jag skulle slippa gå och inte bli klar förrän 2 timmar för sent ungefär, så snälla! Runt halv 7 träffades vi vid vezzo och där blev det oxfilé-pasta, som vanligt, haha! Vi var väl kvar där till närmare 8 och sen gick vi hem till Sofia och förtärde lite alkohol.
 
Efter x-antal groggar, lekar, danser och otroligt falskt sjungande och klockan hade blivit 02 insåg vi att det kanske var dags att vara lite snälla mot grannarna (sjukt att ingen klagade?), så vi bestämde oss för att gå och äta. Sofia skulle ha kebab så det var bara att följa med det. Kom hem till min efterlängtade säng och min snarkande karl vid 03. Tror aldrig jag somnat så snabbt! Men hade en väldigt trevlig kväll i alla fall :) Bilder kommer eventuellt senare om jag får tag på Kristina som tog alla, för jag tog inte ens en, haha!
 
Idag har jag maratonkollat på Pretty Little Liars, kollat igenom en säsong på knappt en vecka. Undra om man ska göra något annat ibland... Men har även plockat undan allt julpynt. Så nu känns det som att vi ska flytta för det ser så sjukt tomt ut. Så tråkigt! Jag tycker att man borde ha julpynt uppe  jämt, så himla mysigt ju. Men det är väl bara att köpa lite fina blommor och tavlor och grejer så blir det ju rätt mysigt ändå.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på min serie (no shit). Möjligtvis powernapa lite.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback