En liten bild

 
Vi pausade filmen vi kollade på via datorn för att kolla på gladiatorerna. Han på pausskärmen såg också väldigt intresserad ut av gladiatorerna ;) 
 
Helloj!
 
I fredags tog jag och Pontus och åkte till Klövsjö. Vi skulle kliva upptidigt, gymma, sen fara. Men vi bestämde oss för att sova ut till 10, sen var vi tvungen att smälta frukosten alldeles för länge, så först vid typ halv 1 kom vi iväg på gymmet. Det tog ca en timme sen åkte vi och köpte en sallad till lunch. Då var klockan redan 14. Men då skulle vi slänga i oss lunchen, duscha lite snabbt sen åka... Det gick sådär. Kollade på serie till lunchen och körde karaokeparty i duschen. Vid 16 kom vi på att vi skulle handla också, så då åkte vi till ica maxi. Strax efter 16 på en fredag. Så otroligt bra planerat, var ju ungefär bara 700 till där...MEN efter många om och men kom vi dit vid halv 7.
 
Vi hade en väldigt trevlig helg, med mycket god mat, filmtittande och massa mys! Vi kom hem igårkväll vid 8 ungefär. Då blev det lite Harry Potter-tittande och sen la vi oss! 
 
Nu ska jag iväg och träffa mamma och pappa en sväng! Kändes som att det var alldeles för längesen nu!
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback