Dagens låt!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 

Shoppis!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Nu är jag hemma igen!
 
Pappa hämtade upp mig närmare 12 och då åkte vi och hämtade mamma som var hos frisören. Sen åkte vi till Shoppis, hade aldrig varit där och ooooj så mycket det fanns! Lyckades hitta alla tre fifty shades of grey -böckerna + "Greys version" för 150:- (!!) och även två löjliga familjespel för sammanlagt 120:-. Mycket trevligt att betala en klumpsumma på 270 kronor för allt det, när bara en av böckerna är uppe i det priset när man köper nytt. Begnagnat är så underskattat! Hade kunnat gått där i flera timmar, haha!
 
Sen var det lunchdags så vi åkte på Torgbrinken och fikade lite och efter det följde jag med dom på Maxi för att handla. Och för typ 30 min sen släppte dom av mig hemma. 
 
Nu väntar jag på att Inga-Lena ska höra av sig, så får vi se vad vi ska göra!
 
Ha en fortsatt bra dag!
 

En liten bild

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Vi pausade filmen vi kollade på via datorn för att kolla på gladiatorerna. Han på pausskärmen såg också väldigt intresserad ut av gladiatorerna ;) 
 
Helloj!
 
I fredags tog jag och Pontus och åkte till Klövsjö. Vi skulle kliva upptidigt, gymma, sen fara. Men vi bestämde oss för att sova ut till 10, sen var vi tvungen att smälta frukosten alldeles för länge, så först vid typ halv 1 kom vi iväg på gymmet. Det tog ca en timme sen åkte vi och köpte en sallad till lunch. Då var klockan redan 14. Men då skulle vi slänga i oss lunchen, duscha lite snabbt sen åka... Det gick sådär. Kollade på serie till lunchen och körde karaokeparty i duschen. Vid 16 kom vi på att vi skulle handla också, så då åkte vi till ica maxi. Strax efter 16 på en fredag. Så otroligt bra planerat, var ju ungefär bara 700 till där...MEN efter många om och men kom vi dit vid halv 7.
 
Vi hade en väldigt trevlig helg, med mycket god mat, filmtittande och massa mys! Vi kom hem igårkväll vid 8 ungefär. Då blev det lite Harry Potter-tittande och sen la vi oss! 
 
Nu ska jag iväg och träffa mamma och pappa en sväng! Kändes som att det var alldeles för längesen nu!