Tröttheten slår till

 
Tjosan!
 
Igår var jag ledig och hade en inbokad tid på sjukhuset. Den årliga "diabetes-kollen" ish. Det gick finfint. Dock så skulle hon höra av sig om proven visade något konstigt. Hade ett missat samtal från hemligt nummer idag, så det känns inte riktigt lika finfint. Men ska inte anta något innan jag vet säkert! Sen gick jag hem och la mig hos en supertrött Pontus igen och lyckades sova ytterigare några timmar. Så vid 13 klev jag upp, haha!
 
Eftersom Pontus hade varit uppe till 6 ish så var han rätt trött så jag tänkte att man kan ju vara sympatisk. (Bra anledning, jag vet.) Så det enda vettiga vi gjorde igår var att storhandla. I övrigt blev det alldeles för många avsnitt av Sveriges Mästerkock och soffslappande. Men det är ju skönt det också. 
 
Idag däremot klev vi upp några timmar tidigare än 13. Närmare bestämt 05.20 för att vara exakt. Vi lyckades få ett pass där vi började 6 båda två, så det var ju himla grett. Men har inte tagit mig någon powernap idag (!!!) och det börjar kännas nu. Vi hade tänkt kolla på Harry Potter och mysa ikväll, men jag håller på riktigt på att somna sittandes så jag tror inte jag kan vänta tills han kommer hem från träning vid 22.30. Haha. 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback