Skam

 googlebild
 
Godkväll!
 
Sen sist har jag inte gjort något så mycket mer märkvärdigt än att jobba. Förutom igårkväll då jag och Pontus bestämde oss för att gå ut och äta. Det fick bli Texas Longhorn. Sen var tanken att jag och Sofia skulle dra ut men vi var så opepp så vi sket i det. Och idag var jag väldigt glad för det, haha!
 
Idag har jag träffat Sofia, Lina och Kristina. Vi fördrev några timmar på Pause och jag körde den vanliga fetaost-paninin till lunch. Kom hem runt middagstid så då var det bara att sätta igång och göra middag och äta igen. Det känns som att det ända jag gör när jag är ledig är att kolla på serie och äta. Och det är nog inte bara en känsla. Det stämmer rätt bra också ;)
 
Sen dess har jag kollat på seriern Skam. ALLA pratar om den så jag kände att jag måste se vad som är så fantastistk med den. Och jag kan faktiskt inte sätta pricken på vad det är. Men jag har kollat på 7 avsnitt så det är nog något som tilltalar mig. Jag misstänker att jag kommer dra igenom minst lika många avsnitt till. Pontus är borta och kollar på Superbowl så han kommer hem typ 6 imorgonbitti. Så tv:n är bara min! ;D
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback