Ombytta roller

Halloj!
 
 
Jag höll mig faktiskt vaken och kollade på Harry Potter i tisdags! Det var en väldigt stolt stund för mig. Däremot somnade jag i princip innan jag hade hunnit lägga mig ned.. 
 
I onsdags jobbade jag 12-19. Pontus slutade 20 så jag stannade kvar på jobbet för att slippa gå hem i -18. Man skulle kunna säga att jag är lat. Men personligen tycker jag att smart är bättre adjektiv. När vi kom hem blev det lite kvällsfikande och nya avsnittet av Sveriges Mästerkock, sen blev det raka vägen ner i sängen. 
 
Igår var jag ledig och det var en av mina vanliga dagar. Gjorde absolut inget vettigt. Städade undan lite och duschade i princip. Sen var det bara massa serie-tittande. På kvällen åt vi egengjorda ribs och kollade på filmen The Impossible som handlar om tsunamin i Thailand 2004. Otroligt "gripande" film. Satt på helspänn och med tårar i ögonen ungefär 90% av filmen! Sjukt bra gjord! 
 
Idag bär det av till Sundsvall för att hälsa på svärfar. Det var ju bara sisådär ett år sedan vi var där sist så vi kände att det är ju kanske dags, haha! Men just nu sitter jag och väntar på att Pontus ska bli klar. När jag var färdig kom han på att han skulle kliva upp och fixa sig. Man brukar säga att killen får stå och vänta på tjejen, men i detta förhållande är det faktiskt tvärtom. 
 
Men ska gå och hetsa på han lite nu så hörs vi!
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback