Lite paket

 
 
 
God dag!
 
Igår började jag dagen med att gå till tandläkaren och skrapa en jääävla massa tandsten. Men det gick ju bra det också. Efter det gick jag hem och käkade frukost sen åkte jag och Pontus till gymmet. Sen åkte vi hem och gjorde ordentlig lunch. Fisk och potatis. Det är väl typ en av väääldigt få gånger som vi faktiskt ens gjort vettig lunch. Antingen har vi ätit ute eller typ käkat fil till lunch. Så det var ett stort steg för oss. Eller nått.
Sen på kvällen var vi bjuden på middag hos Marielle och Stefan och så fick jag hjälp att färga håret. Trevligt värre!
 
Idag har jag också hunnit med att gymma. Sen träffade jag mamma och pappa en sväng och följde med dom och handlade.  När jag kom hem fick jag en massa trevlig post. Eller ja, två paket. Annars var det bara räkningar och det är ju inte alldeles för kul. Tog och beställde ett nytt mobilskal då mitt gamla är mer trasigt än helt. Har även varit så sjukt sugen på att spela far cry 3 och det verkade som att det enda stället i hela världen som hade det var cdon. Så då var det bara att beställa!
 
Men innan jag får sätta mig och nöta tv-spel så ska jag träffa syster Erika och gå på stan en sväng. Sen blir det nog spelande resten av kvällen ;) 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback