Dansade hårt

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Ja här har vi ytterigare ett bevis på att det var party igår. Var helt öm på benen när jag vaknade och såg att jag hade anledning att vara det, haha! Misstänker att mina misslyckade hjulningar och halvdana kullerbyttor kan ha bidragit till detta. Jag går all in när jag dansar förstår ni. 

överraskningsfest!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Godkväll!
 
Igår var jag på överraskningskalas ja! Firade mina 20år. Två månader senare men inte gör det mig nått! 
Kom till Rödöns bygdegård strax efter 18. Då stod alla fina vänner och släktingar där i massa fina masker och väntade på mig, haha! Det blev bildspel, frågesport, tävlingar, mat, dans och massa alkohol också förstås. Hade en helt grym kväll! Är så glad som har så fantastiska personer i mitt liv som gjorde detta för mig, puss på er!
Tror att runt 04.30 Somnade jag sittandes i soffan. Så idag har jag mått som jag förtjänade, men det var det helt klart värt, alla dar i veckan! 
 
 
Jag var ju inte sådär överdrivet förberädd så det är Kristina som står för bilderna ovan. Jag rörde inte mobilen på hela kvällen. Då vet man att det var en bra kväll ;) Kanske kommer några fler bilder senare om det var någon mer som tog lite kort :) 
 
 
Så idag då har jag inte gjort nånting alls. Eller ja, jag tog mig iväg på subway och köpte mat. Fyyyyfan vad gott det var. Annars har jag suttit i soffan och kollat på serie och sovit om vartannat. Sjukt produktiv dag.
 
 

Wayne's

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Lyckades hitta det jag letade efter på stan! Skulle använda min foundation för ett tag sedan och när jag tog upp den ur neccessären lossnade botten. Det var inte jättekul. Blev rätt kladdigt faktiskt. Så nu passade jag på att införskaffa en ny. Annars gick vi mest runt och slötittade på lite allt möjligt. Sen blev det fika på Wayne's Coffee!
 
Nu ska jag ta och fixa lite middag. Blir egengjorda köttbullar för hela slanten!