Sen i onsdags

 
 
 
 
 
Jamen hallå!
 
Sen sist har jag hunnit bli "fotbolls-änka". Pontus åkte till Karlstad i torsdags så har inte varit på topphumör, och har försökt hålla mig hemifrån så mycket det gått för att inte bli ännu deppigare. Men nu har det börjat kännas lättare, så det är skönt! 
 
I onsdags utnyttjade vi dagen så gott vi kunde. Gick en sväng på stan, införskaffade mig ett par nya jobbskor, (som i övrigt kostade 1700:-. Det känns jobbigt att lägga så mycket på ett par skor man ska svettas ner och använda enbart på jobbet, men min rygg och fötter lär tacka mig för detta senare! ) Sen gick vi mest runt och njöt av solen som tittade fram var 10onde minut. Mellan snöandet, haglet och regnet. Minns inte riktigt mer vad vi gjorde förutom att käka lunch på pause och middag på vezzo. Vi beställde varsinn pasta och en pizza att dela på. Lika bra när man ändå är igång liksom. 
 
Som sagt åkte han på torsdagmorgon och sen var jag inte överdrivet pepp på något. Men jag fick jobberbjudande och ryckte upp mig nog för att inse att det kanske vore skönt att ha något annat att tänka på, så det blev jobb 13-21.Vilket gick fint! Tog på mig ett 11.30-20 pass på fredagen också. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig så åkte jag ut till Rödön och spenderade helgen där! Gjorde inget särskilt. Tog det bara lugnt och mös på! 
 
Igår blev det Boda Borg för min del, haha! Linda frågade om jag ville följa med henne och barnen, och det var ju sisådär 5-6 år sedan jag var där senast, så varför inte liksom. Det var riktigt kul! Men jag kände mig typ 40 år äldre än vad jag är. Allt gjorde ont och det var trångt överallt, och det känns idag kan jag ju säga. Smått träningsverk i hela kroppen och knäna är blåa och såriga, haha! Men vi klarade 10 av 17 banor varav 4 svarta (dvs dom svåraste, viktigt tillägg). Så vi kände oss bra nog nöjda. 
 
Idag har jag jobbat 6-15. Sen kom Matilda och hämtade upp mig, då åkte vi hem till mig och åt lite middag och kollade på serie. Vid 18 gick jag och hälsade på mamma på sjukhuset som har opererat bort gallblåsan! Hann bara vara där en dryg timme då besökstiden "slutade" vid 19, men det blev ju en liten sväng åtminstone :)
 
Nu sitter jag och försöker hålla ögonen öppna. Kanske är lika bra att sova, har fått jobb må-fre, bara tidiga mornar. Är inte van detta ;) Nä men tänkte ta och kolla lite serie (näääe va?) och sen blir det sängen. Imorgon blir det 8-17, sen får vi se vad som hittas på. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback