Mat, mat och lite mera mat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
" Vill ta en fin bild så jag kan instagramma om att vi bor på hotell" (slutade med att jag instagramade hotellfrukosten)
 
Hejhej!
 
Nu har jag kommit hem! Eller ja, kom hem vid 18, men har ätit middag och packat upp och duschat och lite sånt.
I fredags kom jag och Erica till Uppsala vid 16 och då blev det lite middag på en galleria, sen tittade vi på matchen och förfrös allt vi hade. Men dom tokvann med 55-20, så det var ju trevligt! Sen fick jag äntligen pussas lite på min efterlängtade klump! Vi kom tillbaka till Karlstad efter 12 någon gång, var så trött så hade noll koll. 
 
På lördagen tog vi oss in till stan rätt tidigt, vi checkade in på hotellet runt 12 och sen gick vi vidare för att äta lunch. (Ja ni ser ju på bilderna att vi typ inte gjort annat än att äta). Sen strosade vi runt lite på stan innan det blev mat igen. Denna gång blev det ribs på O'learys! Sååå gott! Sen på kvällen satt vi och drack lite drinkar och surrade på, sen blev det lite tv-tittande på hotellrummet som avslut på dagen. Supermysigt!
 
Igår var det en rejäl hotellfrukost på menyn. Sen bestämde vi oss för att åka till badhuset som finns i Karlstad. Men efter att ha varit där i 10 minuter insåg vi att det var ett misstag. Det var typ gjort för 5-10 åringar. Vattnet gick till min navel typ, haha! Menmen, vi lyckades roa oss i alla fall! Sen blev det middag på max. Har inte ätit så onyttigt som denna helg på toklänge. Känns som att man är 17 kg tyngre. Men lätt värt ;) Kvällen avslutades i sängen med massa film!
 
Idag åkte vi ju då tyvärr hem. Käkade lite frukost och sen vid 11 blev det avgång. Men har redan planerat in nästa besök så det är bara två veckor kvar! Känns skönt att ha ett datum så man vet. Så man har något att se fram emot lite extra :D
 
Dock så väntar en väldigt spännande jobbvecka. Eller ja, morgondagen i alla fall. Jobbar 05-14, dvs, jag måste kliva upp 04. WOOHO. Man ska inte ens kunna vakna så tidigt. Men får väl ställa alla larm jag har och typ be alla jag känner ställa larm och ringa mig så jag kommer upp.. Återkommer om jag överlever morgondagen ;)
 
Så med det säger jag godnatt!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback