Helgsaktiviteter

 
Detta är den enda bilden jag lyckats ta i helgen. Men det var ju så fruktansvärt fint så det kompenserar ju upp de saknade ;)
 
Att sluta jobbet i fredags var rätt skönt. Kändes extra skönt att ha jobbat full-vecka och gå på en välförtjänt helg! Efter jobbet träffade jag Matilda och då slängde vi ihop lite middag tillsammans och satt sen hemma hos mig och kollade på film. Bra avslutning på veckan! 
 
Igår blev jag upphämtad av Stefan runt 13-tiden. Då åkte vi ut till Brunflo och så blev det grillkväll med några av Marielle och Stefans kompisar. Så gott med första "riktiga" vår-grillningen! Blev även lite drinkande och brädspelsspelande(?). Riktigt trevlig kväll :) 
 
Sov över där, så imorse åkte vi förbi en sväng hos mor och far innan dom skjutsade hem mig. Ingen koll på när jag kom hem men jag har i alla fall hunnit ta en välbehövlig och på tok för varm dusch. Så minst 1 timme har jag ju varit hemma ;) Just nu skulle jag kunna ta en fantastiskt skön powernap, men eftersom jag måste i säng tidigt kändes det lite smådumt kanske...Men drömma går ju. 
 
Ska väl ta och laga lite middag och göra lite matlådor istället för att sova. FYFAN VAD KUL!!!*
 
* Extrem ironi 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback