Några skor bara

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Vi hittade även min skofylldagarderob. Inte alla som har sånna!
Halloj!
 
Jobbet igår gick galant, lyckades ta hand om både ungarna och blommorna utan större problem ;) Efter jobbet kom Linda och Fanny och hämtade upp mig, så handlade vi med oss lite middag och godsaker, sen släppte Linda av oss hemma hos mig. Blev en helkväll med Fanny! :D Massa onyttigheter och film, det är alltid trevligt det! 
 
Idag käkade vi frukost och sen kom Linda och hämtade oss, så for vi på shoppis en sväng. Sen följde jag med dom till Rödön och hälsade på hos mor och far! Dom bjöd på middag och det tackar man ju inte nej till ;) 
 
Kom hem runt 19 och just nu sitter jag och pratar med Pontus. (Eller ja, han lyssnar mest när jag sitter och skriver för jag kan inte prata och skriva samtidigt för då blir det jättefel) Och om jag känner mig själv rätt, lär återstående tid av denna kväll spenderas framför tvn med riskakor. Lever livet. 
 
 

Barn är bra roliga

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
I minihuset på ica maxi
 
Barn: Hur gammal är du?
Jag: Jag är 20 år!
Barn: Jaha! Har du varit 12?
 
 
Senare samma dag
 
Barn: Jag är 3 år!
Jag: Jasså! Hur gammal tror du att jag är då?
Barn: hihi, jag vet inte.
Jag: Gissa nånting!
Barn: Hmm... 50? 
 
 
Ja det är inte lätt när det är svårt.
 
 
 
 

Spännande morgondag

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Streamar på Cmore!
 
Nämen hallå där!
 
Ja denna vecka har varit fullspäckad med jobb! Lyckades ta mig upp och komma i tid till jobbet i tisdags, så det var ju skönt ;) Sen blev det lite längre pass onsdag, torsdag så kom i princip hem och lagade middag innan det var dags för sängen.
Idag däremot slutade jag 15, och då kom Marielle förbi och hjälpte mig färga håret! Blev riktigt nöjd :) Efter det gick vi på Eastern Palace (ovanligt att jag äter där) och tryckte i oss massa mat. Satt och surrade på där till 19 och sen blev det hemgång. När jag kom hem tog jag och slängde ihop en matlåda. Tror inte dom skulle uppskatta om jag tog matlåda ifrån buffén, så jag avstod det. 
 
Just nu livestreamar jag på cmore, Carlstad Crusaders möter Mean Machines! Tänkte kolla klart på den sen blir det nog raka vägen i säng för mig. Laddar upp för ett väldigt "annorlunda" pass imorgon. Jobbar 7-17, och ska ta hand om båda blommor och ungar. Kan ju bli spännande.