Robin 16 år!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Har försökt vända på bilden men det går inte. Lev med det. 
Halloj!
 
Det känns som att jag har gjort extremt lite idag. Jobbade till 13.30, sen gick jag hem och gjorde typ INGENTING - förutom att göra/äta middag (blidde lchf-pizza idag!)  - fram till att vi åkte till Robin och firade honom, vilket var typ 17.30. Tur man tar till vara på sina dagar! 
 
Det var i alla fall trevligt hos Robin, så nånting vettigt har jag ju gjort idag ;) Kan ju säga att den där bilden är 6 år gammal. Helt sjukt vad fort det går. Nu är han typ 2 dm längre än mig och har börjat gymnaiset och grejer, ja tiden går fort som sagt... Mvh Malin 87 (19) år gammal. 
 
Nu ska jag kolla lite serie och sedan blir det läggdags, jobbhelgsdags, wooooho!

två middagar senare

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Tur man inte äter med ögonen.. Det här lchf:andet går ju ganska bra, trots att det ser väldigt oätligt ut. Igår blev det vanlig grillkorv med blomkål- och broccolimos, och idag blev det hamburgare med baconmajos, mozzarella och stekt lök. Sen istället för bröd använde vi sallad som bröd och så provade vi oss på kålrotsstrips, men det var ingen hit. Burgaren däremot blev utsökt! Har hittat en blogg som har väldigt mycket bra recept, så vi får fortsätta hämta inspiration därifrån! :)
 
Förutom att äta så har vi varit på stan och uträttat lite ärenden. Gick också till sjukhuset för att hämta ut sensorer och Pontus skulle lämna blod. Okej det har inte blivit så mycket annat än att äta med andra ord. Vi åt tillochmed på stan..
 
Nu ska vi i alla fall spela lite Skyrim och sen blir det tidig kväll då vi båda börjar tok-tidigt imorgon. Ha en fortsatt trevlig kväll!
 

Victoria's secret

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Beställde lite underkläder från Victoria's secret för ungefär 3 veckor sedan, och nu har dom äntligen kommit! Älskar att hämta ut paket, känns som att man får en present, trots att man betalat för det ;) Alltid kul att uppgradera garderoben lite, även om det bara är med trosor! Det var faktiskt väldigt billigt och bra. Fick 10 par trosor för ungefär 800 och inkl frakt i det. Tipstips!