Känns som att man gör mer än man gör

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Första glaset vin på 1,5 månad. Såååå gott!
 
 
 
 
 
Hejsanhoppsan!
 
Nu var det ett tag sen sist igen, det börjar bli min grej det här. Ta en vecka i taget ;) Förra veckan bjöd inte på så många händelser men i helgen har jag hållt igång hyfsat bra för att vara mig!
De flesta bilderna här ovan är från i lördags då Linda bjöd på 3-rätters! Det var dags för tjej-släkt-middag igen, riktigt trevligt! Känner att jag borde ta på mig att bjuda på middag också, men jag är så dålig på att laga mat så jag tror jag gör dom en större tjänst av att inte göra det.. Men någon vacker dag kanske jag också växer upp och lär mig ;) 
 
Igår kände jag för att ta en fika så jag lyckades få med mig Sofia, Kristina och Lina till Törners så vi fördrev lite tid där innan vi gick hem till Sofia. 
 
Och idag har jag varit på födelsedagsfirande hos systerdotter Linnea som fyller hela 7 år! 
 
Nu insåg jag att helgen inte hade varit så fullspäckad. Men för att vara mig var den det, okej?
 
Nu ska vi i alla fall kolla på veckans avsnitt av The Walking Dead, då förra avsnittet fick mig att må psykiskt dåligt så känns det som en dålig idé att kolla nu. Men det kanske ger mig tillbaka lite hopp om serien.. Kanske..
 
 

Kort sammanfattning av helgen!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Muuuums!
 
 
 
Godkväll!
 
Blev en kort filmkväll i fredags, både jag och Matilda var sisådär lagom trötta. Så vi kollade på Home sen åkte hon hem. Höhö.
 
Igår jobbade jag till 14 och sen vid 17 träffade jag mina fina vänner som jag inte träffar på ungefär huuuur länge som helst! Angelicca var i stan så vi passade på att träffas allihopa, vi käkade middag på vezzo och mös på fram till 19 ish. Efter det blev det hemgång och tidig kväll för mig.
 
Idag har jag också jobbat, efter jobbet tog jag en välförtjänt powernap och sen dess har jag bara kollat serie. Just nu är Ida påväg hit och vi ska ha "skräckfilmskväll". Kommer så ångra mig, speciellt eftersom Pontus är i London och jag har 2 nätter ensam kvar..

filmtaaajm

 /  0  Kommentarer

Hejsanhoppsan! 

Tänkte bara berätta att jag lever och mår bra osv. Har för tillfället filmmys med Matilda! Och bloggar från mobilen vilket ger mig spunk. Så that's it.

Haaare bra!