Som en käftsmäll

 
 
 googlebild
Godkväll!
 
Både igår och idag har jag varit på Park och vikarierat, alltid lika spännande när man får ämnen såsom NO och matte, haha! Men det gick bra :) Dock så har jag gått och blivit förkyld. Det kom från ingenstans! Mådde fint, sen vaknade jag med ont i halsen, täppt och huvudvärk... Yaay.. Men stog ut med att jobba idag, men känner mig rätt hängig nu så det blir en vilodag imorgon så hoppar jag på jobb igen på fredag!  
 
När jag kom hem blev det en liten powernap, det består mina dagar av mer än vanligt när jag är sjuk. Brukar inte vara sjuk länge så jag gör som jag alltid gjort! Efter en powernap och en middag kom Linda och Emil förbi en sväng och lämnade lite saker vi hade beställt via jultidningar, kändes som julafton i förtid! Trots att vi betalar för det själva och det inte är inslaget. Men ändå ;)
 
Just nu ska vi mysa ner oss ordentligt i soffan och kolla på Walking Dead! Vi har börjat om från säsong 1, när serien faktiskt var superbra! Börjar nästan bli less på den nu tyvärr. Så vi håller oss till dom bra säsongerna ;) 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback