Musiklärare 2.0

 
Goddag!
 
Värsta jävla natten på länge! La mig vid 23, somnade vid 24, vaknade till och från fram till 1, sen började det klia på varenda kroppsdel som finns och jag låg och vred mig och bytte ställning 47 gånger tills jag insåg att jag hade blivit alldeles för pigg av detta. Men eftersom jag skulle upp 06.30 och inte har klivit upp den tiden på vääldigt länge så kände jag att jag var tvungen att fortsätta prova. Så för att slippa kliandet så gick jag upp och tog en kall dusch. När jag var klar med det hade klockan hunnit bli strax efter 2.. Låg väl i ungefär 30 minuter till och vände och vred mig, tills jag äntlingen lyckades somna..
 
 
Men nog om sömnproblem! Idag har jag jobbat, wooho! Konstigt nog kändes det fruktansvärt skönt att få komma iväg och jobba. Kan ju vara för att jag bara jobbat 4 timmar på 2 veckor, har varit rätt uttråkad. Var på Parkskolan och vikarierade, denna gång agerade jag musiklärare. Som tur var hade eleverna uppgifter att jobba med, annars hade det kunnat blivit en väldigt kreativ och improviserande dag, haha! 
 
Men stor respekt till musiklärare. Jag har haft 3 lektioner och mellan andra och sista hade jag en rast på 4 timmar, haha! Trots det så har jag huvudvärk a lá carte. Tänk er 30 st 12åringar som ska öva inför att spela upp en låt. Med antingen trummor, gitarrer, piano eller så kunde dom sjunga. Det låter mycket. Speciellt när alla har valt olika instrument, olika låtar och spelar exakt samtidigt. Party!
 
Nu är jag i alla fall hemma i lugn och ro, sitter och äter gurka i ett försök att inbilla mig själv att jag är hälsosam. Utöver det händer inte mycket. Skulle lätt kunna dra en powernap på några timmar, men det känns som att då förlorar jag viktig tid. Tid som jag kan lägga på att kolla på alla mina serier eller sjunga karaokelåtar på youtube eller roa mig med att spela Ramsay DASH på mobilen. Denna beslutsånget..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback