Middag och bowling

 
 
 
 
 
Känslan när man måste ha storlek 33 på bowlingskor..
 
Enda gången under kvällen jag ledde. Lika bra att ha ett minne av det.
 
Goddag!
 
Igår efter jobbet träffade vi Marielle och Stefan på Bishops för att ta en drink innan vi gick vidare till Texas Longhorn för middag! Kött och pommes är ju alltid trevligt! Vi bokade bowlingbana till klockan 21 men vid 19 hade vi ätit upp. Vi måste ha underksattat våran äthastighet nå förbannat! Men vi bestämde oss för ännu en drink innan vi skulle bowla, så då blev det Allstar.
 
Sen var det dags för bowling. Jag hade bowlat två gånger innan vad jag kan minnas. Så det gick inte alldeles för bra, men jag fick en strike så jag är förbaskat nöjd ändå! Fördelen med att ha gjort något få gånger, man blir så himla nöjd över minsta lilla framgång ;) Vid 22 var det färdigbowlat och Marielle var en rätt klar vinnare. Supertrevlig kväll! 
 
Idag har jag inte gjort något alls (dvs kollat på serie i 2 timmar). Var planerat att gå på stan men det sket sig, så det får bli till veckan! Men nu är det lunchdags och jag ska försöka att inte kolla på serier i ytterligare 2 timmar, men eftersom mitt liv är så händelselöst just denna stund så blir det nog ett dåligt försök. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback