Tidiga födelsedagspresenter

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Superfina glas som Inga-Lena har skrivit och ritat lite på och hängt ett litet "smycke" på! Det står Gäst på två av dom och så fick jag och Pontus ett varsitt med våra namn, så himla fina!
 
 
 
Upptäckte hårstrået ovanpå nu i efterhand, sjukt störigt men försök att leva med det.
 
Tjosan!
 
Idag hade jag nog världens kortaste arbetsdag, 10.10-11.30 ish. Men det är ju vad det är :) Efter det gick jag hem och pillade på lite med mitt cv och kollade efter lite jobb. Sen träffade jag och Pontus Inga-Lena och Gunnar för att luncha på stan, blev samurai! Efter det gick vi på stan en kort sväng sen gick vi alla hem till oss. Och då fick jag tidiga födelsedagspresenter :DDD Det är ju aldrig tråkigt att få spontana presenter sådär. Fick superfina glas, lite alkohol (som jag inte fick öppna förrän dagen då jag faktiskt fyller 20 ;) ) och en parfym och bodylotion som luktade fruktansvärt gott! Dom är så söta!
 
Sen blev det storhandling för våran del och så gjorde vi det lätt för oss och gjorde pannkaka till middag. Efter det gick jag på espresso houes för att träffa Lina, Kristina och Linnea, snackade skit som vanligt och drog mig hemåt vid 8. Nu ska vi mysa på och kolla på Hela Sverige Bakar :D

Irritation

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Glad 1:a advent eller vad man säger! Tänkte vara mysig som alla andra och lägga upp en bild på ljusstaken imorse, men jag kom inte ens ihåg att tända den! Sen tände jag den lite senare och tänkte ta en bild men det blev bara fult, så jag blev irriterad. Så då fick det vara! Sen har mitt blodsocker varit åt helvete hela dagen så ungefär allt i min omgivning har varit åt helvete. Så jag har i princip suttit  framför datorn och surat hela dagen. Lyckades fastna på meningslösa youtube videor i någon timme och kollat serier i några timmar också. Men efter jag ledsnat lite på det (ja jag kan ledsna på serier) så försökte jag rita lite. Ja man är ju ingen picasso men man ser ju åtminstone vad det föreställer och jag höll mig upptagen ifrån att vara irrterad ett tag, så det var ju trevligt.
 
Nu väntar jag på att Pontus ska komma hem så jag kan irritera av mig på honom. Sen är det fotbollsdags!

Pepparkaksbak 2.0!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
Superstora arbetsbordet, och ja vi använde soda-stream flaskorna som kavlar.
 
 
 
Fula, oredigerade bilder, men ni ser ju vad vi gjort åtminstone
 
Jag fick gå en sväng på stan trots allt, Pontus var snäll och följde med när han hade slutat :) Så det blev inte 2 timmars serie-tittande igen, wooho!
 
Nu på kvällskvisten har vi haft pepparkaksverkstad här hemma! Vi hade ingen kavel så dom flesta blev för tjocka, sen hade vi 4 olika former vilket är supertråkigt så vi körde egna varianter som ni kanske ser. Vi glömde även ett par stycken i ugnen så dom brändes, men vi har i alla fall försökt! Tanken som räknas har jag hört.