En ledig dag!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Grym bild osv
 
Go'dagens!
 
Lördagskvällen vart riktigt bra! Vi satt och surrade i några timmar och det slutade med att vi drog till Plaza runt halv 12 och där hittade vi ett "80-tals-dansgolv" ish. Hade så otroligt kul! Inväntar fler vackra bilder från Kristina då det gick sådär för mig att ta kort..
 
I söndags och igår jobbade jag bara, inte så mycket mer som hände. Idag är jag ledig! Så jäkla skönt. Har inte riktigt fått sova ut ändå eftersom jag ska till sjukhuset vid 10, men ändå skönt att vara ledig lite. Återgår till jobbandet imorgon :) Idag ska jag som sagt till sjukhuset och just nu försöker jag få tag i mina systrar då jag vill ha en lunchdate, men får inget svar från någon av dom så misstänker att dom bildat en pakt och börjat hata mig. Eller så kanske dom är upptagna, vem vet.
 
Ikväll har vi bjudit över mamma och pappa på 3-rätters, lite morsdagsfirande i efterskott, men tyckte pappa skulle få följa med också :) Så det kommer bli väldigt trevligt! Men nu ska jag ta och försöka piggna till lite mera så jag ser åtminstone lite levande ut när jag ska visa mig offentligt. Vore lite tråkigt om folk skulle tro att en zombieapokalyps börjat pga att dom ser mig.
 

Skön avslutning på dagen!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Hejsan!
 
Älskar att jag har samma tröja på mig nu som förra bilden, byter aldrig kläder jag. Sjukt äcklig jag vet.
 
Nä men har precis gjort mig iordning lite efter en svettig arbetsdag! Väntade oss regn och kyla. Blev soligt och varmt istället, plus att det var ett evenemang i badhusparken, så det blev mer rörelse än vi trodde. Men det gick finfint ändå det! :) Just nu är Kristina och Sofia påväg hit för lite vin och skitsnack! Känns som en bra avslutning på dagen, ska bli kul att träffa dom, var allt för längesen nu! <3

Two-faced?

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Ja det är ju bara att inse att man ser helt förjävlig ut. När man vanligtvis behöver två personers ansikten bredvid varandra för att kunna faceswapa och så sitter jag här och lyckas göra det med mig själv?? Kanske är schizofren.
 
Förutom denna stora, betydelsefulla händelse i mitt liv har jag hunnit med att jobba idag. Kommer bli mest jobb den kommande tiden, har inte så mycket annat planerat, men jag är ju extremt duktig på att skriva om mitt jobbande så det borde ju passa. Tänk när jag får ett heltidsjobb.. Kanske bäst att jag slutar blogga den dagen ;)
 
Nä men skämt åsido, efter jobbet hämtade Pontus upp mig så åkte vi och handlade lax till dagens middag. Ugnsbakad lax med pressad potatis, sparris och romsås. MMMMM så gott! Sen drog Pontus till en polare så jag har kvällen för mig själv. Eller ja, har haft några timmar men har inte lyckats komma på något att göra än. Så har suttit och gjort en meningslös spellista på spotify och slökollat facebook allt för länge. Men har jag mycket att göra så brukar det sluta med att jag inte vet vart jag ska börja så jag skiter i allt och gör något helt annat istället. Funkar det också.