Middag, rastlöshet och huvudvärk

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
 
 
 
Goddag!
 
Lagade nyss mat och påbörjade en av mina matlistor jag gjorde häromdagen, blev kyckling med wook och nudlar! Enkelt & gott :)
 
Har varit ledig idag så har inte gjort så mycket. Blir rastlös så fort när jag är van att ha saker att göra, så att bara sitta hemma är olidligt! Så jag gick till maxi och mötte Pontus när han slutade jobba vid 2 för att få röra lite på mig, lite mer än en timme senare var jag hemma. Så ja, jag var inte upptagen med något sådär överdrivet länge, men bättre än inget. Och motion är ju aldrig fel ;)
 
La mig och vilade lite när jag kom hem då jag var trött i huvudet och hade huvudvärk a lá carte, på grund av mitt förbannade blodsocker som är bra en gång i månaden ungefär. Kunde inte somna och huvudvärken är envis och håller sig kvar än. Men nu tänkte jag ta mig en dusch och så får jag se om jag försöker mig på en tupplur efter det!
 
 

Hemma igen!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Han var tvungen att ta av sig jackan så han hade flanellskjorta när han högg ved. Han tyckte det var så manligt. Sen tyckte han också att han skulle bli modell.. Ja det är bra att han har drömmar ;)
 
Detta fick bli våran påsk-middag. Kanske inte höll oss till "påsktemat", men oj så gott det var!
 
Hejhej!
 
Kom hem för ungefär en timme sedan, känns tråkigt att vara hemma igen men man må ju göra lite nytta och jobba också! Igårkväll tog vi och badade lite jacuzzi, Pontus tände lite ljus och satte igång romantisk musik medan jag var och fixade lite andra saker. Han är rätt söt ändå ;) Vi badade i någon timme och sedan kikade vi på film. Det blev Beck -  advokaten. Aldrig sett Beck förut faktiskt och den var riktigt bra, så nu har vi ett par filmer att kolla på då det finns typ 30 stycken, haha!
 
Idag har vi verkligen gjort så lite som möjligt. Spelat kort och yatzy, kikat på lite serie och jag powernapade en sväng :))) Slitsam dag, eller hur? Käkade middag vid 5 och kom väl iväg närmare 6, halv 7. Kikar på serie just nu,som vanligt, sen får jag se om det blir sängen för min del. Som sagt så har jag ju slitit som ett djur idag ;) 
 

klövsjö

 /  0  Kommentarer

Hejsan! 

Igårkväll åkte jag och Pontus till klövsjö för att vara hundvakt :) vi blir tyvärr bara kvar till imorgonkväll då jag jobbar på söndag. 

Vi kom ut rätt sent igår så vi hann inte med så mycket. Vi kikade på senaste avsnittet av Sveriges mästerkock och sen la vi oss! Idag var vi iväg och käkade lunch på klövsjös stenugnsbageri, supergott! Sen när vi kom hem var vi ut och gick  med vovvarna i ungefär en timme. Annars har vi mest myst på. Vi käkade nyss gomiddag och nu slöar vi framför brasan :)

Hörs nå mer när jag kommer hem och glad påsk på er! :D