Dagens lista

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

Dagens humör: Jamen jag är glad som vanligt! :)

Dagens mående: Trött och seg tyvärr, men man blir väl lite så när man känner att man är ledig och har möjlighet att vara det ;)

Dagens borde: Borde inte göra nååååånting, njuta och ta det lugnt bara!

Dagens frisyr: Nytvättat och utsläppt, enkelt och bra :D

Dagens smink: Foundation och mascara

Dagens klädsel: Svarta jeans och en grå, slapp tröja!

Dagens planer: Åka till Klövsjö! Ska bli riktigt gött ;D

Dagens materiella vill ha: Massa kläder, vet inget specifikt men nya kläder är ju alltid trevligt. Skulle kunna tänka mig ett fint hus också. Och varför inte en bil? Inte för att vara girig eller så..

Dagens fundering: Oj, jadu.. Varit lite fundersam över vad jag ska packa med mig för kläder till Klövsjö, har väl packat för typ 2 veckor då vi ska vara där tills på söndag. Men vi ska ut och äta, då behövs lite finare kläder. På kvällarna är det gött med nånting slappt, så där av lite "slappkläder". På dagarna kan det ju bli finväder, så en klänning eller två är ju inte fel. Har även med mig shorts och linnen. Kan dock bli kallt också så någon långärmad tröja är vettigt att ta med sig.... Okej nu räcker det.

Dagens beroende: Marabou-daim-choklad-grej <3<3<3

Dagens tråkigaste: Mitt blodsocker, ligger högt ena sekunden och lågt andra. Kroppen mår inte så bra av detta, det är trist!

Dagens längtan: Tills vi kommit till Klövsjö, kanske kan börja slappna av på riktigt då, haha!

Dagens superlängtan: Längtar rätt mycket tills vi ska åka till Stockholm, är väl nästan 100% bestämt nu att det blir i slutet av augusti. Ser även ut som att mamma och pappa ska följa med, så det känns kul :D

Dagens tidning: Alltid veckorevyn!

Dagens låt: Älska mig - Robinholta, Myra Granberg

Dagens tv-serie: Idag är det modern family som gäller! Skulle inte kunna välja en rent allmänt, men har kollat på den idag så det får bli den ;)

 

Matbilder, ovanligt va?

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hejhej!
 
Igår slutade jag lite tidigare från jobbet, så då passade jag och Pontus på att gå ut och äta! Vi testade nya Texas Longhorn, och blev inte besvikna. Men det var inget superspeciellt heller, så det finns andra ställen jag skulle prioritera före! 
 
När jag tog bilden insåg jag att ungefär 50% av bilderna på min blogg de senaste månaderna har varit med mat och Pontus, ofta när Pontus äter mat. Dags att förnya sig lite kanske? Eller möjligtvis skaffa en annan hobby än mat.. Haha nä, det kommer inte hända ;)
 
Idag är jobbdag nummer 7 och sista för denna vecka! Vad vi ska göra ikväll vettetusan, men något trevlig kommer vi säkert på :)) Sen imorgon åker vi som sagt till Klövsjö, det ska bli så skönt! Ska göra sååå lite som möjligt dessa 4 dagar :D
 
Ha en fin dag!

Jobbdag nummer 6!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 Midsommar på stocketitt
 
Godmorgon!
 
Sen sist har jag inte gjort så mycket annat än att jobba. På midsommar var vi hela personalstyrkan på stocketitt och jobbade, var riktigt mysigt faktiskt! :) Mycket människor och en glad stämning! Efter jobbet åkte jag till mamma och pappa och firade lite midsommar med dom och Erika med familj. Grillade, lekte leker och hade lite tävlingar :D Och igår efter jobbet åkte vi till Klövsjö för att fira svärmor på födelsedagen! Annars har det varit mest jobbjobbjobb och sen hem och sova i princip. 
 
Idag är näst sista dagen innan jag får ledigt i 4 dagar :D Det blir inget av att åka till Stockholm, som vi hade planerat, men vi åker ut till Klövsjö istället och myser på där, så blir det eventuellt Stockholm i slutet av augusti :)
Nu ska jag kika klart på min serie sen är det jobbdags. 
 
Hoppas ni får en fin dag!