Fräscht!

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
Viktigt att jag syns
 
 
 
Goddagens!
 
Nu har jag jobbat 3 dagar och imorgon är jag ledig igen, haha! Men sen jobbar jag helgen, så det är fair.
Varit tre rätt sköna dagar och idag stängde vi igen lite tidigare på grund av tråkigt/dåligt väder! Så jag och Pontus bestämde oss för att gå på Eastern Palace och käka middag, gott som alltid! 
 
Sen när jag kom hem idag fick jag en smärre chock. Lägenheten var städad! Dammsuget, dammtorkat och undanplockat och himla fint! Han hade även varit iväg och köpt en tv-bänk till våran nya tv! Han köpte nämligen en ny tv förra veckan och den var för stor för våran dåvarande tv-bänk, så den har stått på golvet och stört mig. Dagens i-landsproblem... Han hade även införskaffat en ny datorstol då vi använt en extremt söndertrasad de senaste månaderna. Blev riktigt fint! :D 
 
Så nu ska vi lägga oss i soffan, smälta maten och lira lite cod!

5 dagars ledigt!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
Godkväll!
 
Hade som sagt 4 dagars ledighet och lyckades få en dag till då jag inte var schemalagd idag, så det var ju himla passande! Hade det otroligt bra i Klövsjö, var och kollade lite när Pontus och Gunnar sköt lerduvor, ätit massa god mat, bland annat grillat och wokat! Har även varit och ätit på Humleliret, fantastiskt fina uppläggningar och riiiktigt gott också! Haft "drinkkväll" vilket ledde till att jag dansade pardans med svärmor, hade tydligen en dold talang inom det ;) Sen igår var vi även iväg och golfade! Körde 9-hål och det var absolut första gången för mig och det gick ändå förvånansvärt bra! Fick iväg bollarna från startpunkten vilket var mitt mål. Sen lyckades jag även sätta några på 3 och 4 slag. Sjukt stolt! ;D Så åkte vi hem igårkväll och spenderade kvällen framför serie :)
 
Idag har vi varit på stan och uträttat lite ärenden, sen åkte vi ut till Rödön och uttrade med pappa! Fick 8 fina fiskar! :) När vi kom hem drog vi iväg och kastade lite boll med Pontus polare och har nyligen kommit hem. Näst på tur blir Mission Impossible 1, såg nyaste filmen i Klövsjö och den var riktigt bra så nu tänkte vi kika på allihopa. Får bara hoppas dom är lika bra! :)