Mysigt väder!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hejsan!
 
Igår var det så otroligt mysigt/fint/gulligt väder, så när Pontus slutade vid 12 kom vi fram till att det vore kul att åka ut till mamma och pappa, så det gjorde vi! Som tur var så var dom i stan precis när vi kom på det så vi kunde åka ut med dom :) Vi var ute och lekte i snön, åkte pulka och knuffades, pretty much :))) Sen käkade vi middag där och spelade kort! Sen lånade vi deras bil och åkte hem igårkväll då vi båda jobbade idag. Tanken var att åka raka vägen hem men vi började lyssna på Celine Dion så vi bestämde oss för att åka några extra-varv och sjunga kärlekslåtar.. Ja, en helt vanligt kväll.
 
Jag kom nyss hem och Pontus slutar vid 3, sen ska vi ut igen! 
 

Den klassiska matbilden

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Goddag!
 
Idag är jag äntligen inte ensam, woooho! Pontus är ledig så har faktiskt gjort annat än att kolla på serie från det att jag klivit upp till typ nu. Efter vi hade käkat frukost gick vi på sjukhuset för att hämta ut lite kanyler och grejer och jag tog ett Hba1c (ett blodprov som ger ett medelvärde från de senaste veckorna) och det låg bättre än det någonsin gjort! Så jag är lite småstolt över mig själv för stunden :)))
 
Sen gick vi på Café torgbrinken, där mamma jobbar, och käkade lunch! Tog en kyckling-panini, supergott! Är fortfarande tok-mätt! Sjukt bra pris för så pass mycket mat. Köpte det på bilden + en 33 cl läsk för 97 kr, vilket jag anser är väldigt billigt för att vara ett café. Dom hade även massor att välja på, så där blir det nog fler besök! :)
 
 

I brist på annat

Allmänt  /  0  Kommentarer