En helg i Klövsjö

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Där var vi lite vilse, men fint var det ju åtminstone.
 
 
 
 
 
 
God dag!
 
Var ett tag sen sist igen, men vi åkte till Klövsjö i torsdags så har inte haft någon möjlighet att skriva.
Vi kom ut rätt sent i torsdags så vi käkade middag och mös på resten av kvällen.
Men på fredagen var vi ute och åkte skoter i sisådär 5 timmar, så sjukt roligt! Vi stannade även till och grillade korv :) Sen på kvällen blev vi bjudna på middag av svärmor och hennes karl på Storhogna, riktigt smarrigt! Lördagen blev det ytterligare lite skoteråkning och på kvällen tog vi oss ett bad i jacuzzin :)))
Igår grillade vi kolbullar och satt ute i solen och bara tog det lugnt. Vid halv 7 gick bussen hem till stan, alltid trist att åka hem :(
 
Vi hade en sjukt bra helg och ett stort plus till att det varit underbart bra väder också! Imorse kom vi tillbaka till verkligheten, Pontus började jobba vid 7 och jag fick ett sms och blev tillfrågad om jag kunde vikariera, så då var det slut på dom lugna dagarna ;) Är dock väldigt kul att dom vill ha kvar mig som vikarie, känns som att man gör ett hyffsat bra jobb då i alla fall :) 
 
Nu har min fina pojkvän gjort middag, kyckling och blomkålsmos, så nu är det middagsdags! :)))
 
 
 
 

Batiste

Allmänt  /  4  Kommentarer
 
 
 
Var med i en tävling på facebook för skojs skull för några veckor sedan. Man skulle skriva vilken av Batistes nya torrshampoon som hade snyggast design och varför. Jag slängde ihop 2 meningar lite snabbt och tänkte inte mer på det. Förra veckan blev jag nämnd i en kommentar och då hade jag tydligen vunnit, haha! Hade till och med glömt att jag hade varit med, så det känns väldigt kul! :D Så idag fick jag hem produkten jag vann, hihi! :))
 
Förutom det har jag hunnit med att träffa Marielle idag. Hon kom hit runt 11 och åkte nyss hem, hon fick agera frisör och klippa mig då mitt hår var slitet nå förbannat! Så nu är det lite kortare och lite fräschare :)
 
Nu måste jag tyvärr ta och städa undan i sovrummet. Vi fick hem en byrå för några dagar sedan så jag har inte längre någon anledning till att låta kläderna ligga på golvet, hehe... Sen är jag ju dock förbannat less på att det ser ut som ett bombnedslag, och less på att det är så opersonligt och tråkigt här hemma, så jag ska ta kontakt med hyresvärdarna för att höra om dom kan fixa ett och annat, och sedan ska jag skriva mig en inköpslista så jag kan börja shoppa så fort jag får lite cash! 

Mer bakis än någonsin

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Vet inte om jag försöker mig på ett duckface eller nått, minns inte ens att jag tog den här bilden.
 
Hejhopp!
 
Igår när jag kom hem från jobbet blev jag sjukt partysugen och eftersom jag var ledig idag så kändes det som ett bra tillfälle att dra ut, så jag lyckades få med mig Sofia och Evelin på lite kort varsel. Och jävlar vad kul det var! Vi lyssnade på 80-talslåtar och sjöng som om det inte fanns någon morgondag och närmare halv 12 drog vi till krogen. Även där var det otroligt kul, dansade ända till stängning ;) 
 
Idag mår jag dessvärre inte så bra. Blev en halvdålig kombo igår med lite sömn, lite för lite mat och alkohol.
Tror inte jag mått så här kasst dagen efter någonsin förut, menmen, man får helt enkelt skylla sig själv! :) 
Nu ska jag ta och fortsätta läsa fifty shades of grey, försökt läsa ut den boken i typ ett års tid nu, så kände att det var dags!