Senaste dagarna

 
Godaste jävla mackan jag någonsin ätit! 
 
 
 
Tjosan!
 
Hahah ja här tänkte jag vara duktig och lägga upp lite bilder från veckan, för jag tänkte att jag borde ju ha tagit några. Det var 3, och det är mat på alla och två är vid samma tillfälle. Haha jag är så fruktansvärt katastrofalt dålig på att blogga! 
 
Kan ju berätta lite sammanfattat i alla fall, eftersom jag har så ont om bildbevis ;) I helgen var både jag och Pontus lediga för första gången på vääldigt länge, himla skönt! På fredagen hade vi "date-night". Middag och bio, blev Star Wars Rogue one, heeelt okej. På lördagen gick vi på stan och uträttade lite grejer, sen resten av helgen tog vi det mest lugnt. (helt ärligt så minns jag inte vad vi gjorde. Sad but true)
 
I måndags var jag med Marielle hela dagen fram till 16 ungefär. Vi gick på stan och hon fixade sista julklapparna, och sen käkade vi underbart god lunch på Pause! Sen följde hon med mig hem och hjälpte mig klippa och färga håret, blev väldigt nöjd! Men har varit för ful senaste dagarna för att få det på bild, men det kanske kommer ;) 
Igår jobbade jag på maxi 11-20, och var rätt trött och seg efter jag kom hem så somnade rätt snabbt, haha. Idag har jag också jobbat, det var inte planerat men både jag och Pontus fick möjlighet till jobb under samma arbetstider så det var ju perfekt, så det blev 10-17. Efter jobbet tog vi och käkade middag på vezzo, en lite tidig födelsedagsmiddag, för imorgon fyller jag 20!! Känns som att jag nyss körde första krogrundan som 18. Men nu är det dags att lämna tonåren och bli halvgammal. Shit.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback