Julafton vare ja!

 
Spelade två omgånger sen blev jag less. Vann inte ens 50 kronor. Skitspel.
 
 
Hjälpte mamma att klä granen! Man får göra det fast man är 20.
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter jag tog denna bild och fick mördarblickarna a lá carte valde jag att inte ta mer kort på folk. Fick bli på saker istället. 
 
 
 
 
 
Goddag!
 
Ja här har vi lite bilder från 23e och 24e. Den 23e jobbade jag till 18, sen hämtade mamma och pappa upp mig så åkte vi till min gudmor med en liten julklapp. Sen åkte vi ut till Rödön för att spela bingolotto (gav upp rätt snabbt och spelade kort istället) och klä julgranen!
 
På julafton ordnade vi med det sista  hemma hos mamma och pappa och runt 2-tiden tog vi oss till Linda och Ante. Där blev det glögg och kalle anka och sen blev det ätande (svullande), paketöppning och spel resten av kvällen! Hade en superbra jul, mysigt sällskap, god mat och fantastiska julklappar! Eftersom jag enbart tog kort på födelsedagspresenterna när jag fyllde år och inget annat fick det bli tvärtom denna gång ;) 
 
Igår åkte jag på magkatarr från all julmat jag tryckte i mig, haha! Tji fick jag... Så jag åkte hem från Rödön rätt tidigt och sen powernapade jag typ resten av dagen. Mot kvällen kände jag mig lite bättre så då kollade jag och Pontus på star wars sen blev det rätt tidigt i säng. Man kände sig inte alls gammal när man la sig vid 11 och hörde alla som festade på utanför och tänkte "hur orkar dom?" Märks att man fyllt 20 ;)
 
Idag har jag varit med Linda och Ante en sväng och kikat på mellandagsrean, men hittade inget fynd. Jag och Pontus ska iväg en sväng efter han jobbat klart, så får vi se om vi hittar nått spännande då! 
 
Nu ska jag klä på mig 194230 lager kläder och gå mot maxi för att möta Pontus så han slipper komma och hämta mig. Jag är så himla snäll.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback