20 år gammal!

Godkväll!
 
Ja då var man 20 år då, inte för att det är någon som helst skillnad, men det känns ju trevligt att ha uppnått sista "betydande" åldern. Dvs, jag får gå på systemet ;) 
 
Har haft en supertrevlig dag! Gick givetvis på systembolaget, sen åkte vi och hämtade min tårta som Pontus hade beställt och ordnat, sen lunchade vi på max. (Fyller man 20 får man göra exakt som man vill har jag hört ) Sen hann vi inte vara hemma så länge förrän det kom främmande och sen dess har vi haft sällskap fram till ungefär nyss :) 
 
Fått underbart fina presenter, och har faktiskt lyckats ta kort på allihopa! MEN. Ja det är tyvärr ett men. Jag kan inte ladda upp bilderna just nu för det är något konstigt format, men ska försöka ordna med det senare! 
 
Fick i alla fall en ny systemkamera(!!!!!) av Pontus med linsskydd och kameraväska och hela kittet. Ja jag har världens bästa pojkvän! Har fått alkohol (oväntat va? ;) ) doftljus, värmefilt, presentkort, en blomma, champagneglas. Det skulle inte vara så jobbigt att fylla 20 lite oftare ;) haha nä, men har som sagt haft en kanondag! Så nu ska den avslutas med lite skumpa och mys!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback