1 vecka senare

 
 
 
 
Godkväll!
 
Ja nu var det en vecka sen sist, tiden går fort! I helgen jobbade jag på plaza på lördagen och efter det åkte jag ut till mamma och pappa och sov över där. Vi spelade lite spel, planerade julmaten och pysslade på och gjorde egna julkort! Vilket i övrigt är det enda jag tagit bild på senaste veckan, man får vara nöjd över det lilla!
 
I veckan har jag då jobbat på Ica Maxi, som jag skrev om i förra inlägget. Blev tisdag och onsdag där som introduktionsdagar, och det kändes fantastiskt roligt! Trivs otroligt bra. Givetvis är det massor med saker jag ha kvar att lära, men det kommer väl med tiden. Så nu har jag fått börja plocka pass, så nästa är till veckan, håller tummarna för att det går bra :)
 
Idag har jag varit riktigt produktiv faktiskt, vaknade och klev upp vid halv 9, sen käkade jag lite frukost och efter det kom Marielle och hämtade mig så följde jag med henne och uträttade lite ärenden. Lyckades även köpa den sista julklappen, så nu är allt inslaget och klart. Och jag postade även sista julkoretn.Så skönt!
När jag kom hem fick jag städ-mani och började rensa överallt i köket. Heeelt otroligt vad mycket skit man har liggandes! Och sen, som om inte köksstädning vore nog så bestämde jag mig även för att rensa badrumsavloppen. Efter jag hade gjort det (utan att kräkas) började jag fundera på att snagga mig. Det vore kanske inte så pjåkigt ändå...
 
Så nu vet ni väl ungefär vad jag haft för mig, just nu har vi ett litet break i Walking Dead kollandet för att skriva detta, så nu ska väl ta och återgå till det!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback