Dags för födelsedag igen

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
 
Då var det dags för ännu mer födelsedags-firande! Inte mig emot dock, betyder ju bara att man får äta mer kakor ;) Idag är det då Pontus tur att fylla år, han blir hela 25 år! Han jobbade fram till 13 så jag passade på att följa med Marielle på stan en sväng innan. Lyckades få med mig nya jeans, en nyårsklänning och lite body butter från Body Shop :D Jag drog mig hem närmare 13 och bra precis då kom svärmor som vi nästan haft sällskap av hela dagen fram tills 17, mycket trevligt! :) Även mamma och pappa kom förbi en sväng. Sen är han så hatad så ingen fler kom. Misstänker i alla fall att det är därför ;) 
 
Han fick givetvis bestämma middag och det blev tacos och till det kollade vi på fotboll. Förväntade mig inte att han skulle vilja göra så mycket annat än just det ;) Just nu inviger han fifa17 och jag sitter och funderar på varför han fick det. Haha nä, men jag ska väl ta och hitta på något också. Snart,

Julafton vare ja!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Spelade två omgånger sen blev jag less. Vann inte ens 50 kronor. Skitspel.
 
 
Hjälpte mamma att klä granen! Man får göra det fast man är 20.
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter jag tog denna bild och fick mördarblickarna a lá carte valde jag att inte ta mer kort på folk. Fick bli på saker istället. 
 
 
 
 
 
Goddag!
 
Ja här har vi lite bilder från 23e och 24e. Den 23e jobbade jag till 18, sen hämtade mamma och pappa upp mig så åkte vi till min gudmor med en liten julklapp. Sen åkte vi ut till Rödön för att spela bingolotto (gav upp rätt snabbt och spelade kort istället) och klä julgranen!
 
På julafton ordnade vi med det sista  hemma hos mamma och pappa och runt 2-tiden tog vi oss till Linda och Ante. Där blev det glögg och kalle anka och sen blev det ätande (svullande), paketöppning och spel resten av kvällen! Hade en superbra jul, mysigt sällskap, god mat och fantastiska julklappar! Eftersom jag enbart tog kort på födelsedagspresenterna när jag fyllde år och inget annat fick det bli tvärtom denna gång ;) 
 
Igår åkte jag på magkatarr från all julmat jag tryckte i mig, haha! Tji fick jag... Så jag åkte hem från Rödön rätt tidigt och sen powernapade jag typ resten av dagen. Mot kvällen kände jag mig lite bättre så då kollade jag och Pontus på star wars sen blev det rätt tidigt i säng. Man kände sig inte alls gammal när man la sig vid 11 och hörde alla som festade på utanför och tänkte "hur orkar dom?" Märks att man fyllt 20 ;)
 
Idag har jag varit med Linda och Ante en sväng och kikat på mellandagsrean, men hittade inget fynd. Jag och Pontus ska iväg en sväng efter han jobbat klart, så får vi se om vi hittar nått spännande då! 
 
Nu ska jag klä på mig 194230 lager kläder och gå mot maxi för att möta Pontus så han slipper komma och hämta mig. Jag är så himla snäll.

Några födelsedagsbilder

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejhopp!
 
Jag hade korkat nog laddat upp alla bilder och tagit bort dom från kameran sen hade jag "convertat" dom, och då försvann originalen, så nu har jag bara bilderna med " Contenta converter" på, så det fick bli dom...Men har lärt mig hur man gör nu i alla fall, haha! Blev inte så mycket annat än bilder på alla fina presenter,  men det tycker jag räcker långt ;)