Star wars!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
google bild
 
 
Resterande vakna timmar lägger vi på att titta på Star wars the force awakens. Gick på bio när den hade premiär så har redan sett den, men oooj så bra den är! Sen måste jag och Pontus diskutera filmerna vi tittar på. Kommentera allt som är rätt och fel och påpeka varenda litet misstag vi ser :))
Det är i alla fall en film jag staaaarkt rekommenderar. Har ni inte sett star wars överhuvudtaget är det bara att sätta igång, riktigt bra film-serie som ingen bör missa! Jag såg faktiskt star wars för första gången för inte alls så länge sen, ett halvår sen kanske. Var skeptisk då jag inte ansåg att fantasy/sci-fi var mitt stuk på filmer, men så fel jag hade! 
 
 
 
 

Om valborg hade facebook

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 

Lugn valborg

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
Ja..Han är elak.
 
Hejsanhoppsan!
 
 
Igår tog vi och lunchade på stan och det fick bli subway, funkar alltid! Mitt i måltiden fick jag ett samtal från Plaza och en förfrågning om jag kunde jobba på after worken, så jag tog på mig det. När vi hade käkat klart gick vi en sväng för att leta efter en midjeväska till mig. Ja jag tycker det är så himla fint :))
Nä men jag ska (hör och häpna) börja springa nu när det äntligen börjar bli fint ute. Har haft sug efter det på sistone och då är det lika bra att passa på. Bättre med träning som man känner för än att tvinga sig iväg på något och göra ett halvdant jobb, ish. Meeen alla var så löjligt små så man fick knappt plats med ett par nycklar. Och jag behöver en hel del grejer, så jag får leta vidare!
 
Efter stan gick vi hem och kikade lite serie innan jag skulle iväg och jobba. Började halv 6 och slutade strax innan 11, var mycket att göra men en riktigt rolig jobb-kväll faktistk :)
 
Nu har jag och Pontus nyligen ätit middag, och eftersom det är valborg lyxade vi till det med fläskfilé, ugnsbakade rotfrukter och egengjort vitlökssmör! Blev även ett glas vin, riktigt gott! Men eftersom vi båda jobbar imorgon och börjar tidigt så blir det en lugn valborg för oss :)