Maze runner scorch trials

Allmänt  /  0  Kommentarer
google bild
 
 
 
Hejsan!
 
Igårkväll var jag och Pontus på bio och såg uppföljaren till Maze runner. Maze Runner Scorch Trials. Och den var faktiskt väldigt bra! Mycket bättre än ettan och man vill verkligen se nästa film efter att ha sett denna. Brukar vara lite skeptiskt till uppföljare då det ofta blir sämre, men inte nu inte! Rekommenderar den starkt. Men man måste se ettan innan, annars blir det väldigt förvirrande.
 
Idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på med, Pontus ska iväg snart och vara borta i princip hela dagen så jag funderar eventuellt på att åka ut till mamma och pappa. Fast velig som jag är lär jag ha bestämt mig ikväll då det är för sent. Meeeeen det visar dig!
 

Dagens låt

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Bra skit!

"Farväl" av Ida

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Sjukt produktiv på att ta bilder
Hejsan!
 
Idag har jag jobbat från 08.00 - 13.30, fick sluta tidigare än planerat då vi blev klara snabbt vilket var skönt! Så efter jobbet gick jag hem och käkade lunch, sen gjorde jag inte ett dyft fram till typ 19 då Angelicca kom hit. (Ja jag är duktig på att göra ingenting i flera timmar). Vi gjorde Pontus sällskap på affären där Angelicca köpte godis åt mig :') Sen gick vi hem och väntade på att Frida och Ida skulle komma. En filmkväll var inplanerad och ett "farväl" av Ida, då hon snart åker till England som au pair i 9 månader! Blev inte sådär överdrivet mycket filmtittande, men skitsnack funkar också bra :))
 
Dom drog för ungefär 40 minuter sen, så nu sitter jag här ensam och funderar över om jag ska spela tv-spel eller sova. Stora problem, jag vet.