Samsung Galaxy S6

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
google bild
 
Hejhej!
 
Vill börja med att säga att jag har införksaffat mig en ny mobil! Lämnar nu HTC bakom mig då jag bara blivit besviken efter att dom gått sönder snabbare än vad det borde vara möjligt. Det blev en Samsung Galaxy S6. Dom hade sänkt priset med 2000:- på cdon, så mobilen och ett plånboks-skal gick på 4999:- vilket jag tyckte var heeeelt okej. Bara haft mobilen i typ ett dygn. Är nöjd än så länge åtminstone ;) 
 
Förutom att jag hämtade ut mobilen igår var jag och Pontus till Hara för att hämta hans halvsyster och skjutsa henne till tåget. Sedan mötte vi upp hans moder och så bjöd hon oss på middag på Bashiras, så snäll! Resterande del av kvällen spenderade vi åt att deppa över att Pontus inte lyckas hitta masken han behöver till sin halloween-dräkt, medan vi kollade på Star Wars. Fortfarande inte hittat någon :(((
 
Idag har jag varit på stan och köpt grön hårfärgsspray tills imorgon, varit med mamma och pappa och tänt ljus på kyrkogården och varit till Erika och Fredrik för att fira Linnea som fyller år imorgon. Det fick bli idag på grund av att jag inte är säker på att jag hinner dit imorgon. Jobbar till ungefär 14 (kan bli senare) och så ska jag hinna duscha och grejer, sedan ska vi kanske äta middag med några osv.. Det blir extremt stressigt med andra ord!
 
Nu ska jag kolla klart på min serie sen ska jag sova <3<3<3
 

I'm blue da ba dee da ba

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Godkväll!
 
Idag har jag varit med mamma och pappa lite överallt för att leta efter halloween-kläder. Just nu lutar det till 99% åt att jag ska vara Joker igen. Jag lär dock hinna ändra mig 14 gånger innan lördag om jag känner mig själv rätt. Kom hem runt halv 3, käkade lunch och sen powernapade jag. Råkade bli 2 timmar. 
 
Käkade middag när jag vaknade och sen fick jag ryck och letade igenom alla gamla necessärer jag bara har liggandes med massa skit i. Så hittade jag en blå kajalpenna. Målade först runt ögonen just for fun, sen läpparna för att kolla hur det såg ut. Sen letade jag efter massa blåa kläder så jag skulle se ut som en smurf och ungefär vid den stunden kände jag att jag inte borde bli lämnad utan uppsyn allt för länge. Men nu har jag i alla fall klargjort att den blåa kajalpennan som låg i en av necessärerna är helt onödigt och inte kommer komma till använding i något meningsfullt sammanhang. Så jag har ju gjort nån nytta idag. Eller ja, vi kan ju låtsas åtminstone :)))
 
 
 

Halloween = tjorv

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Ja nu är det snart dags för halloween igen. Som ni ser så har jag tidigare år varit ganska simpla karaktärer. Samara morgan, saw-puppet & Joker. Nu har jag inte den blekaste aning om vad jag ska vara.. Överväger att vara Joker igen, då jag bara var på en hemmafest förra året när jag var han (med andra ord var det inte så många som såg mig, hehehe). Annars har jag funderat lite på Lara Croft eller Harley Quinn. Men det är svårigheter med båda.
 
Harley quinn: Hur i HELA friden ska jag hitta kläder som ens liknar lite? Kan köpa och sy ihop grejer, men det är en jäkla massa jobb och sen är det en stor del som inte vet vem Harley Quinn är, så det känns trist. Jag vill inte behöva stå och berätta vem jag är liksom. 
 
Lara Croft: Men måste vara fit...Ett ganska stort problem. Jag skulle dock skippa magtröjan, haha. Skulle se ut som en gravid version, speciellt efter några vinglas. Men även om jag hittar bra kläder är svårigheten i att fixa pistolhölster ganska stor. Ska åka och kika lite med mamma imorgon på ställen där dom kan tänkas ha det. Annars får det blir Joker i år igen. Kommer bli lite annat i år, då vissa av kläderna jag hade förra året gick sönder. Så lite annat blir det. *Positivt tänkande*
 
Bilder från google