Sådär tråkigt less

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 Hejsan!
 
Är extremt less på att blogga just nu. Så har inte lagt ned någon energi alls på det i veckan. Men veckan har varit rätt händelselös. Jobbade i måndags, fredags och igår. Fikade på Wayne's med Frida i tisdags och träffade Marielle en sväng i torsdags. Hjälpte henne kasta skräp & hämta grejer från byggmax. Igår efter jag hade jobbat åkte vi ut till Rödön och åt middag. Sedan på kvällen spelade vi spel  och mös på som vi brukar göra! Annars har jag inte gjort något sådär jättespännande. 
 
 
 
 
 
 

Sent födelsedagsfirande

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
Godmorgon!
 
Igår när jag hade slutat åkte jag och Pontus ut till Rödön med Erika och Fredrik. Vi käkade middag hos mamma och pappa och sen åkte vi för att fira Linda och Ante som fyllde år för några veckor sedan, men inte haft tid att bli firade! Jag slog även på stort och bakade en kladdkaka för att bevisa att jag faktiskt kan baka. Som tur var blev den omtyckt ;) Vi var där någon timme sen åkte vi hem och mös lite innan vi var tvugen att sova. Pontus började nämligen 5 imorse och behövde kliva upp 4 för att hinna dit i tid. Jag njöt lite av att få ligga kvar faktiskt. 
 
Men nu ska jag ta och fixa mig lite innan jag ska iväg och vikariera på Park, hööörs!

Vikarie på gamla skolan

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hejhej!
 
 
Detta har varit en otroligt händelselös vecka. Sist jag jobbade på Plaza var i lördags. Sen efter det var alla pass fullsatta hela veckan så då väntade en "arbetslös-vecka" vilket var vääääldigt långtråkigt. Speciellt när Pontus jobbade tre av dagarna så jag fick sysselsätta mig själv. Men i torsdagskväll fick jag sms angående ett vikarie-jobb jag sökt på min gamla skola. Dom frågade om jag kunde hoppa in från 8-14 ungefär, så jag tackade ja!
 
Man brukar väl vara hyffsat nervös inför nya jobb. Men så nervös som jag var igår-morse har jag nog aaaldrig varit. Jag har alltid varit jätteblyg när det har kommit till att till exempel hålla tal eller redovisa framför en klass, ändå från det att jag började skolan tills att jag slutade. Det har väl blivit lättare men ja, tanken på att stå framför en klass och hålla i en lektion var extremt nervskakande. Men som tur var så hade det blivit lite missförstånd så jag fick vara med på en första lektion där det redan fanns två lärare, så det var skönt att börja så. Dock så var det en engelska-lektion och att inte ha haft engelska på två år underlättade inte.. Haha!
 
Men sen flöt dagen på bra tycker jag. Allt var ju väldigt nytt så jag hade noll koll. Kom med socialt efterblivna uttalanden x antal gånger vilket jag dumförklarade mig själv för resten av dagen. Men vem gör inte det när det är nytt och nervöst liksom? (försöker tänka positivt) 
Det verkar dock ha gått bra, för jag fick två pass till nästa vecka! Måndag & fredag, så det ska bli kul! Det är dock andra lektioner än igår så det blir nytt igen, men det löser sig säkert :)
 
Nu måste jag ta och sova för imorgon blir det jobb på Plaza! Godnatt :))